Tegyek fel mindent egy lapra és kisértsem a múltat, vagy hagyjak mindent úgy ahogy, jelen pillanatban van? (beszélgetés)
Ez így rendben is van, remélem így is marad!
DE!...azért gondolkodj el a jelenlegi kapcsolatodon!
Elvben egy életünk van, érdemes azt kompromisszumok között leélni, amikor esetleg lehetne másként is?
Köszi a választ,nem nem biztos de jelen pillanatban igen.Hát nem biztos,hogy szex lesz a vége sőt ebben biztos vagyok!
Végül is azzal nem értek egyet,amit írtál,csak annyival hogy az ex egy gyáva kutya!
Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol nem voltam szerelmes úgy igazán, de ki is léptem belőle, szerencsére még elég hamar és nem bántam meg, sőt...
Akkor nagyon rossz volt, de most már nem bírnék olyannal lenni akit nem szeretek igazán. Szerintem megéri várni az igazira, megtérül hidd el
Max csak annyit hibáztam,hogy túl sokat megalázkodtam ennyi és ezt ő is így látta,h nem hibáztam.
Nem vettek le az önbizalmamból,csak félek hinni és bízni.
És igen rosszul látod a helyzetet mert nem így van,de azért köszönöm szépen:)
Olvastam az előző fórumodat is, és már akkor az volt a tippem, hogy nem vagy szerelmes a mostani barátodba. Most is azt írod, azért sem akarod elhagyni, mert félsz senki nem szeretne téged annyira mint ő...
De most komolyan, egy kis szeretetért, feláldoznád a boldogságod, a lehetőségedet egy igazi pár megtalálására? Elhiszem, hogy a korábbi tapasztalataid jócskán levettek az önbizalmadból, de hosszútávon ez sem egy jó állapot amiben most vagy. Nem lehet, hogy azért is vágyódsz ennyire az exed iránt, mert egy kiút lenne a mostani helyzetedből? Csak azért nem jó valakivel lenni, hogy biztonságban érezd magad, mert megerőszakolod vele saját magadat. Bár lehet rosszul látom a helyzeted :/
azt szokták mondani,hogy soha nem mond,hogy"Soha" de erre csak ezt tudom mondani.
Habár arra is azt mondta,hogy tuti soha nem keresne fel semmilyen hátsó szándékú indokkal,és tessék 7 kerek hónap után,itt van az amiről mindig álmodoztam és most meg úgy érzem nem kell....
Áhh dehogy,hogy őt nem lehet kidobni???Ez teljesen kizárt,hiába elhagyott és zokogott azért mert hiányoztam,akkor sem keresett meg mert mondom,hogy gyáva egy alak.
Egyszer ide jött,és zokogott bánom akkor nem aláztam porig,sebaj ez már a múlt.Lehet,hogy a lelkemnek ez kellett,hogy tudjam ő is szenvedett,és nem volt boldog mert én sem.Mióta ezt tudom azóta nem úgy gondolok rá,mint előtte és a lelkem a testem azt sugallja,hogy ne menjek és undorodok tőle,lehet csak azért mert annyit szenvedtem,de ha még is megint bele bonyolódok nem bírnám átvészeli amit tavaly.
Egyébként egyáltalán nem élem magam semmibe sem és nem áltatom magam,de ismerem és tudom milyen az az én amit persze gondolom én most meg mutatna.
Azt elfelejtettem említeni,hogy ő nem merész és gyáva,magától soha nem mondana ki semmit,mindig hátulról közölte,hogy áhh drágám szeretlek.....Tehát ő nem küzdött soha senkiért,és egyszóval gyáva.
Az engem is sokszor,nagyon sokszor megbántott,és a tetejébe ezek után még ő mondta ki,hogy legyen vége.Ezek ellenére hosszú ideig nekem se telt el úgy nap,hogy ne gondoltam volna rá.Utána néha napján mi is váltottunk pár levelet,beszéltünk,aztán talán 3-4 hónap múlva találkoztunk is.Bánja a dolgot,másként kellett volna,stb.Nem nehéz kitalálni,mivel végződött a találkozó...:-)) De sajnos utána ugyanaz a tapló volt,aki előtte is,szóval ennyi.:-) Nem hinném,hogy a tiéd merőben megváltozott volna,és ha egyszer már ennyire rossz volt valami,nem gondolom,hogy legközelebb jobb lenne.
A mostani párod helyett pedig inkább keress egy újat,mert számomra egyértelmű,hogy nem vagy szerelmes belé (ne rabold az ő idejét se fölöslegesen),és ha a szex is rossz,akkor megette a fene az egészet.
ha normálisan akarod rendezni a dolgokat és nem (innen kitöröltette a szót, amit eredetileg írni akartam, pi**a, legyen helyette) "k**va nagy liba" módjára, akkor ne menj el a találkozóra az exeddel addig, míg nem szakítasz a jelenlegi pároddal.
kívülállóként felmerül a kérdés, miért is találkoznál az exeddel? egyértelmű! kötődés megvan, könnyelműen elmondtad az exednek. ki az a férfi, aki nem használná ki?
ha elmész a találkozóra, csak rajtad múlik, hogy az ágyban köttök-e ki vagy csak beszélgettek.
de találkozni ex-szel 7 hónap után... magáért beszél szerintem. és NAGYON nem fair a jelenlegi pároddal szemben.
igazából már az sem fair, hogy egy ilyen kapcsolatban benntartod anélkül, hogy igazán szeretnél, vele foglalkoznál, körülötte forogjanak a gondolataid.
persze egy kapcsolat nem arról szól, mint a mesében, mindig: együtt élnek, míg meg nem halnak. de elvileg ő az első a gondolataidban, nem pedig a legutóbbi ex!!!!
ahogy írod, ugyanis más emberek érzéseivel játszadozol csupán azért, mert te magad sem tudod mi zajlik benned... ezzel tudod a legnagyobb fájdalmat okozni :((
ha túl radikális a véleményem, sajnálom. nem kell számításba venni.
de mi nők mondjuk, hogy huh ezek a férfiak így-úgy, amikor meg... ők is kapnak eleget a fejükre igazából
További ajánlott fórumok:
- Nálatok jelen pillanatban esik az eső?
- Nálatok most jelen pillanatban esik a hó? :)
- Ha egy szóval kellene jellemezni az életed ebben a pillanatban......
- Szerelmes vagy jelen pillanatban?
- Minek örülsz most - ebben a pillanatban?
- Elutasítsak egy biztos állást, vagy hagyjak mindent és mindenkit magam mögött?