Elutasítsak egy biztos állást, vagy hagyjak mindent és mindenkit magam mögött? (tudásbázis kérdés)
De nem is láncolhatja magához a szülô a gyermekét... Ezzel szinte életképtelenné teszi.
Aztán se munkája, se családja, se jövedelme, semmi...
Egy szülő, ha jót akar a gyerekének, nem mondhat ilyet, hogy ne vállalja azt a munkát, amit szeretne. Önzőség.
Soha nem törném le a gyerekeim szárnyait.
halgass a szivedre
az élet játék kaland utazás
akkor vagy sikeres, ha vannak céljaid
a céljaid megvalósitása pedig a boldogság minden napokban
magadra gondolj neked mi a jó
tedd a szivedre a kezed és kérdezd meg magadtól
mit tegyek....
a válasz megérkezik
Majdnem így volt nálunk is. Elrepült másik szigetre. Aztán a föld másik felére...
Boldog és büszke vagyok, hogy megállja a helyét a nagyvilágban!
Azt a céget ki ne hagyd!!!! ;) Ott emberek dolgoznak, lent is fent is :D
sok sikert hozzá!
Osztom az elottem szolok velemenyet!
Manapsag szerintem ritka, ha valaki szereti a munkajat, pedig az lenne a normalis!
Viszont tenyleg gondold at a buktatokat (a fizetesed elegendo-e, hogy fizesd az alberleted es eltartsd magad stb.)
6 evig eltem Budapesten, igaz, annyira sok orszagban nem jartam meg, de biztos vagyok benne, hogy a vilag egyik leggyonyorubb es legertekesebb varosa, csak ezt azok sem veszik eszre, akik ott laknak (ha nem ismered Budapestet es kivancsi vagy a lehetosegekre, ajanlom bongeszesre az welovebudapest.com es a budapest.com -ot). En hasonlo cipoben jartam mint te, alapvetoen videki vagyok, egyetemre jartam es dolgoztam Budapesten 6 evig, aztan befejeztem az egyetemet, munka meg mar nem volt, igy ideiglenes hazakoltoztem a szuleimhez, majd 2 honap utan ugy dontottem uj eletet kezdek (mivel munkat nem talaltam, otthon meg nem akartam maradni), igy kikoltoztem Franciorszagba. Pedig hidd el, a szuleimnek igen nagy szukseguk lenne ram, mindketten betegek, munkanelkuliek. Amikor elmondtam nekik, hogy kulfoldre koltozom, az elso szavuk abszolut tamogato volt es ez a helyes. Ugy fogjuk fel ezt idoszakot, mint befektetes, nyelvtanulas, onkepzes, igy kesobb jobban fogom tudni tamogatni oket!! Ne haragudj, ha tul hosszu lett, csak azt szerettem volna, hogy tud, "aki mer az nyer"! :) Sok sikert kivanok!
Hogyaviharbanefogadnámelazállásbakkkeer.
Család meg csak maradjon ott. A hétvégéket így is velük töltheted.
A hátad mögött hagynád őket, de nem hagynád őket el. Fiatal lány vagy, aki kapott egy jó ajánlatot, kedve van hozzá, nem mellékesen rohadt nagy lehetőség. Főleg a mi viszonyokat ismerve ugye... Eszem ágában nem lenne a helyedben nem elfogadni, pláne, hogy Pest amúgy is nagyobb lehetőségeket rejt.
Egyszer kirepülsz a családi fészekből, akkor is lesznek olyan dolgok, amik a szeretet miatt mégis ott tartanának, de az az élet rendje, hogy a gyerek elmegy, te pedig örülhetsz neki, hogy ilyen korán sikerülhet saját életet kezdened.
Nem rosszból írom, amit most fogok, nem kell a torkomnak esni, de anyukád lehet, hogy később is beteg lesz... Akármilyen lehetőség lesz az életben azért nem fogsz lépni? Ne már... Ez nem azt jelenti mint már mondtam, hogy elhagyod őket... Nem hagyod el őket, csak kirepülsz úgymond a családi fészekből, ettől még a szüleid a szüleid maradnak, örökké.
Mikor megláttam a fórumcímet, azt hittem egy 35 éves anya csak 800 km-re talált állást a gyerekeitől, akiket viszont ott kéne hagyni, de a te esetedben szerintem nem kérdés, hogy menj és csináld...
Egy szintén fiatal lány
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- 2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- Tegyek fel mindent egy lapra és kisértsem a múltat, vagy hagyjak mindent úgy ahogy, jelen pillanatban van?
- Miért rázok meg mindent és mindenkit?