Amikor egyetlen diéta követése nem elég!!! (beszélgetés)
Szia!
Mi az a Reductil?
Írnál erről?
EGYÉBKÉNT EZT SOKAN MONDTÁK NEKEM AKIK csinálták a 90 napost ,, volt aki sokkal t öbbet hízot vissza mint amit leadott.
Én is próbáltam de a gyüminap nem nekem való )))
hát én valahogy ugy gondoltam hogy :napi 5 étkezés, reg.:gyümi 10órai:1 joghurt, Ebéd:tetszőleges (de ügyelek a szétválasztásra, pl fehérje és szénhidrát...) uzsi: gyümi, vacsorát meg próbálom elhagyni, vagy ha nagyon nem birok magammal akkor az ebédnek a felét! (próbálok a kcal-ra figyelni)
Mozogni meg heti 2x terembe járok+hétfőtől elmegyek masszázsra.
Remélem beindul a fogyás! :)
szia:)
én elöször Atkinseztem aztán Norbival kombinálom már a +fehérjebevitelt:)
nekem ez jön be hetin 4 *1 ora kondival:)
és akkor még nincs ötleted milyen módszerekkel fogyiz?
szerintem egyébknét a szénhidrátszegénység mindennek az alapja ha fogyni akarok... ezért választottam az elején Atkinst mert az szigorubb... utána lett norbi, és utána jött még a plusz fehérje
sziaszok
Nekem sem jön be egyik diéta sem, igy próbálok a sokból egyet összekovácsolni! Egy személyreszabottat! :)
Kinek milyen módszer volt hatásos?
én norbit kombinálom valamelyest a * diétával...:) de ha lefogytam el fogom kküldeni az oldalára a sikertörténetemet... akkor is norbizok végülis... egy kis pluszfehérje bevitellel.. ez szerintem nem olyan nagy baj.. gondolom..:D ez az a fajta közlési mód hogy ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek:D
még a sulibol sem tartom a kapcsit senkivel csak 1 lánnyal... szoval ott leszek norbi oldalán kb még fél év... remélem nem lesz többb amit még le kell fogynom:) bár most jön majd a neheze...
Szia gratulálok neked
nézem a kilóidat és egy hónap alatt 10 kiló ...nem semmi )))
én is azt fontolgatom ,hogy többféle diétából kéne összerakni az enyémet
egyszer kitöltöttem valahol aneten egy diéta tesztet és nekem az jött ki hogy a legmegfelelőbb számomra a sok fehérje fogyasztása....ez ugye a South beach diéta alapja is , és a Norbié is ...na ebből kéne tovább lépnem ....
az milyen??? irnál rola egy kicsit bövebben?:)
Mse 79:) 2007. május 1. (10 hónapja diétázom)
béka:) , itthon van egy kis kondiszoba:) leg magic, stepper, meg sulyzók ezeket használom felváltva:)
de orulok, hogy irtal :)
Nos, en napi 5x-i kajalast tartom, eddig irtam a kaloriakat, most mar nem, mert egeszen jol begyakoroltam a dolgot :))
A mozgas volt eddig a gyenge pont, de most nagyon orulok, hogy jon a jo ido, ugyhogy jarhatok ismet nagyokat setalni meg turazni a hetvegeken.
Erre a hetre 'leveskurat' tervezek holnaptol (ma jottem vissza pestre), gondoltam tavasszal jo lesz ezzel inditani. A holnapi menu zoldborso leves meg sok zoldseg es gyumolcs.
Kondizaskor milyen gyakorlatokat csinalsz? Edzoteremben vagy otthon tornazol?
Sziasztok!
Füge mióta fogyókúrázol pontosan? Nagyon ügyes vagy, nagyon szépen haladsz a fogyival!
a napokban váltottam át a hetin 4 szer 1 óra kondizásra, ezelőtt mindennap 2 óra volt.. de már ugyéreztem hogy kevesebb mozgással is lehet fogyni:)
nos, Atkinsel kezdtem de az egyidő után unalmas lett szoval kombináltam norbival, aztán ahoz jött még proteinitalpor fogyasztás:)
1-2 alkalommal eszem egy nap és reggel este iszom proteinitalt:) igy vált nekem kb 1 hónapja teljessé a diétám:)
hát igen csak egy ötlet volt ez a fórum...szavazásra is kiirtam hogy ki használ többbféle módszert egyszerre de ott azért több volt a szavazó mint itt a hozzzászóló:)))
nagyon örülök neked:)))
és milyen módszert hasnáltál illetve használsz??:)
szia
latom, nem nagyon tolonganak az emberek, de ha visszanezel, akkor en szivesen tarsulnek :)
Magamrol annyit, hogy tavaly oktoberben alltam neki eletmodvaltasnak, eddig kb 10 kilotol sikerult megszabadulnom, es most kapcsolok ra ismet. Utolagos engedelmeddel megneztem az adatlapodon a kepet, nagyon szep eredmenyt ertel el :)
Megkerdezhetem, hogy milyen modszerrel sikerult? Miket eszel, hanyszor es miket mozogsz egy heten, stb.
udv, remelem valaszolsz :)
További ajánlott fórumok:
- + vagy - !csak! egyetlen betű
- Leghosszabb szavak egyetlen magánhangzóval?
- 3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be?
- Péntek Enikő zóna diéta mellé elég naponta egy húszperces edzés?
- Miért van az hogy hirtelen megindult a fogyásom, -7kg mostmeg elég nehezen akar tovább csökkenni?pedig ugyanugy csinálom a diétát?
- Aki Norbi féle diétával fogyozik és elég nagy a plusz súly (25-30kg) az melyik Norbi tornát csinálja?