Miért van az hogy hirtelen megindult a fogyásom, -7kg mostmeg elég nehezen akar tovább csökkenni?pedig ugyanugy csinálom a diétát? (beszélgetés)
szia! a káposztaleves kurától ment le hirtelen ennyi?kb.10 nap alatt? ez gyönyörüen hangzik,gratulálok!!!mellé nem ettél semmit?
jajj,most nézem milyen régen irtad már ezt!azóta már biztos a többit is leadtad.én már vagy 12 éve probáltam (akkor jött divatba)de 1-2 kg-nál nem ment le több.utána még néha ráfanyarodtam,de már a "szagát"sem birom.
Szia!
Tudod előszőr lemegy a víz amit eddig visszataott a szervezeted, majd elindul a fogyás és akkor észbekap a szervezet. Elkezd alacsonyabb üzemmódban dolgozni, kevesebb kalóriát használ fel magának. Ezért jó a lassú fogyás, mert akkor be lehet "csapni" a szervezetedet. Szerintem próbálj meg elkezdeni valami sportot ami plusz kalóriákat fog égetni.
Miért van az hogy hirtelen megindult a fogyásom, -7kg mostmeg elég nehezen akar tovább csökkenni?pedig ugyanugy csinálom a diétát?
kérlek válaszoljatok!
További ajánlott fórumok:
- A Nagy fogyásom
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...
- Vajon a jelenlegi magas ingatlan árak csökkenni fognak?
- Hormontabletta abbahagyása után a súlyom fog csökkenni?
- 5 hónapos kisfiamnál megindult a fogzás
- Ismerősöm 7 hósan kórházba került megindult a szülés, szívverése nagyon szapora, mi lehet a baj?