Amikor a lehetetlen mégis lehetséges! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor a lehetetlen mégis lehetséges!
Szívszorító a történeted.
Sajnos nekünk nem adatott meg a spontán baba ajándéka az élettől, de jó tudni hogy ilyen csodák is vannak. Jó egészséget nektek!
Ciszta, Gyomor bántalom, Fogantatási problémák, Hormonháztartás, Vérzési bajok
Gyulladás, Allergia
Sok év ráfordítás változtast meg saját sikereddé, ne kudarcként és fájdalomként éljünk nők, hanem igenis tenni kell a fejlődésért, és a bajok elkerülése érdekében. Speciális étrend kiegészítőkkel ez lehetséges, én is jelenleg is fájdalom és görcsölve élek, de megtaláltam az ellene legjobbat és használ.
Segíti a termékenységet, a vérzést helyreállítja, hormonháztartásban segít, gyomorgörcsöket megszűntet!
Üdv Renáta
Tényleg nincsen olyan ember aki ne sírna a történetetek miatt. Csoda, amelyekért élni érdemes.
Én is küzdök a csodáért. Remélem sikerül. Sikerülnie kell.
Végigbőgtek a cikkedet. Gyönyörűen írtad le az elejétől a végéig.
Nekünk lombikbabánk van, a harmadik próbálkozásra sikerült. 7 éves a kislányom, és soha egyetlen percig sem gondoltam rá, hogy spontán sikerülhet, mert a férjemmel elég nagy a gond. Most megint merek nagyot álmodni, pláne, hogy már 11 napja késik:) de tesztet nem merek venni, lévén, orvosilag nem lehetek terhes spontán. De ki tudja. Erőt adtál, köszönöm.
Nagyon megható, szívhez szóló a történeted. Kívánok Neked, Nektek végtelen boldogságot, egészséget ! :)
8hetes kismama
Szerintem nincs olyan ember, aki száraz szemmel bírná végigolvasni!
Gratulálok a Kis Csodátokhoz! :)
Így igaz..senki ne adja fel, és irány a Mátra:)
Amikor ott jártunk, teljesen elengedtem magam, csak sétáltunk, uszodáztunk, esténként borozgattunk, sokat beszélgettünk. Az ablakunk az erdőre nézett...olyan hely, ahol elfelejtettük minden bajunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm :))
Megkönnyeztem a történetedet.
Sok boldogságot nektek!
Köszönöm a csodás történetet.Megkönnyeztelek...és erőt adtál!
Mi 5 hónapja várjuk a "két csíkos"tesztet,épp a hétvégén vált köddé egy újabb álom.Nálunk az én életkorom ad némi okot aggodalomra,de a leleteim alapján minden ok!!
NAGYON VIGYÁZZATOK EGYMÁSRA ÉS A BABÓRA!!TELJES SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK...MEGÉRDEMLITEK!!!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Hát én nem bírtam ki könnyek nélkül. :))
Sosem szabad feladni, ez mindennek a kulcsa. :)
Az Eddigi LEGSZEBB és IGAZ Történet, amit valaha is ezen az oldalon olvastam! Jó egészséget, sok erőt, kitartást és BOLDOGSÁGOT kívánok Nektek és a Babának!
Szeretettel: Bocsen
Hát én is bőgtem.
Gratulálok és sok boldogságot, jó egészséget kívánok!
Szia! Szívből gratulálok Nektek! :) Igazán szívmelengető és megható volt a történetetek!
Sok boldogságot a picihez! :)
Köszönöm lányok. Most látom csak igazán, hogy milyen jól tettem, hogy leírtam a történetünket. Ha csak egy embernek tudtam vele egy kis hitet adni már MEGÉRTE!!!
Köszönöm!!!
Gratulálok Nektek!
Én is sírva olvastam végig. Hasonló problémánk van nekünk is. Mi a 4. lombikon vagyunk túl sikertelenül. Ha még egy párszor elolvasom a cikkedet, talán visszanyerem a hitem, hogy CSODÁK vannak, és léteznek.
És reménykedem, hogy még sokunkat megtalál ez a csoda!
Köszönöm, hogy megosztottad velük a történetedet!!!!
További ajánlott fórumok:
- Sokak szerint nem lehetséges mégis igaz!
- Fogamzásgátló abbahagyása után lehetséges, hogy valaki nagyon görcsöl, amikor megjön neki?
- Ha e-mail-t kapok és nincs visszaigazolás küldési kérelem lehetséges, hogy a küldő mégis értesül róla, hogy elolvastam?
- Negatív teszt és vérzés ellenére lehetséges, hogy mégis van baba?
- Viberen blokkolás után mégis tud írni, akit letiltottam. Ez hogy lehetséges?
- A lehetetlen nem létezik? Mégis! Nyelvvizsga 2 hónap múlva?