Sokak szerint nem lehetséges mégis igaz! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sokak szerint nem lehetséges mégis igaz!
Az unoka öcsem is igy született, csak naluk szerencsere az ikerteso elvesztesekor azonnal latszott, hogy az egyik baba megvan, a nagynenemnek nem kellett ilyen fajdalommal szembesülni.
Gratula a babahoz!
Én hasonlóan jártam valószínűleg mint Te csak akkor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. 2006. márciusában döntöttünk úgy hogy szeretnénk babát, éppen egyik kolléganőmék is ezen "dolgoztak":). A kolléganőm terhes is lett a következő hónapban, de nekem napra pontosan és teljesen rendesen megjött a havi vérzés, kicsit szomorú is voltam, de hát egy hónap az semmi...Na a kövezkező hónapban már nekem sem jött meg volt öröm, de a dokim mondta már előzőleg, hogy örülni lehet a 2 csíknak de nem kell azonnal rohanni. Hát én nem is mentem csak amikor úgy gondoltam, hogy 6-7 hetes lehet a baba. Na az ultrahangon mondták, hogy jövő héten akkor jöhetek megint (mi van? ide hetente kell járni?) kiderült, hogy már 11 hetes terhes voltam. A doki vissza is dátumozott és a kiírás szerint 4 nap különbség volt köztem és a kolléganőm közt. Aztán 3 hét lett az Ő kilánya javára, mert Merci előbb érkezett mint Bálint. Az én kicsi fiam (már suliba megy ősszel:) 2 nappal a 30. szülinapom előtt érkezett hozzánk és a szülésnél derült ki, hgy a méhlepényhez kapcsolódik egy kisebb is ami a tesóé lehetett...
Bocsi ha hosszú voltam:)
Szia. Ilyet még én sem hallotam.
Kész csoda. Gratulálok a kislányotokhoz! Sok boldogságot, és kellemes, tünetmentes terhességet kívánok! :)
Anyukám ugyanígy járt, nekem is lett volna egy ikertesóm, de felszívódott a terhesség közben.
Örömteli babavárást kívánok!! :)
köszönöm!
a szüleim nagy Ben Hur-rajongók.....a nővéremet Mirjamnak hívják :)
Milyen jó, hogy nem műtöttek meg! Gratulálok! :)
Nagyon szép neved van.
Köszönöm a sok gartulációt és a jókívánságokat!
Én is gratulálok a hasonlót átélt és már babázó anyukának!
mi már betöltöttük a 26.hetet azóta Malmőben lakunk az itteni orvosok is csak csodálkoztak és ha vizsgálatra megyek csak "mirakel barn"-nak csoda babának hívják a lányt! :)
ha megszületik arról is lesz majd cikk ígérem! :)
Az én esetem nagyon hasonló volt, azzal a különbséggel, hogy nekem is ikreim voltak eredetileg, és én is borzasztóan bevéreztem. Akkor még dolgoztam és persze a munkahelyemen ért a vérzés. A doki mondta, hogy menjek haza és feküdjek le, másnap menjek be.
Hát az igazság az, hogy én biztos voltam benne, hogy már nincs baba.
Aztán másnap bementünk és a doki is nagyon csodálkozott, de az egyik megmaradt. Őt úgyhívják ma, hogy Balázs és 2011.10.06-án született. Egy hónappal a 43. születésnapon után.
Szóval tényleg vannak még csodák!!!
További ajánlott fórumok:
- Amikor a lehetetlen mégis lehetséges!
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Húsleves elrakása télire.... szerintetek lehetséges?
- Köhög, de a dr. szerint tiszta a tüdeje. Lehetséges?
- Ha e-mail-t kapok és nincs visszaigazolás küldési kérelem lehetséges, hogy a küldő mégis értesül róla, hogy elolvastam?
- Negatív teszt és vérzés ellenére lehetséges, hogy mégis van baba?