Húsleves elrakása télire.... szerintetek lehetséges? (tudásbázis)
Vettem az ősszel befőzőautomatát. Símán lehet bármilyen ételet eltenni vele. Mostmár direkt úgy főzök több dolgot is, pl. húsleveset, bablevest,pörköltféléket, hogy maradjon belőle, és azt az automatával tartósítom. Tökéletes!
Most pl. van eltéve húsleves, paradicsomos húsgombóc,paprikamártás,krumplileves,kovászos uborka,rizses hús.
Ha n incs automatád, akkor lehet helyettesíteni a vizes dunsztolással, de akkor nagyon oda kell figyelni rá.
Csak várj, biztos észerveszed. Lehet, hogy szétdurran az üveg. Bár ha figyeled, akkor ezt el tudod kerülni, mert felpúposodik a fém tető.
Én egyszer egy krémleves maradékot érleltem. Nem szándékosan. Annyi maradt egy fél literes üvegben, amennyi rátapadt, mikor kiöltöttem. Kb. egy hét múlva berobbant a hír, hogy az üveget ottfelejtettem. A nyomás szilánkokra vitte a palackot a szélrózsa minden irányában.
Nem rossz dolog ám amit írok, de egyszerűen annyira idegen nálunk, hogy vagy nem, vagy nagy kapmánnyal lehetne hatásosan népszerűsíteni.
Olyasmi, mint pl. a húsleves por vagy kocka. Annyi a különbség, hogy az egyik formára van préselve, de nagy eltérés van a keresletben.
Már annyi vackot megeszik az ember, a fagyasztott húsleves nem annyira gáz.
Van már instant hamburger:
Ez engem is nagyon érdekelne.
Na de hogy húslevest eltenni...eszembe nem jutna.
Sőt! A háziorvosom egyszer azt mondta, hogy a húslevest nem szabad lefagyasztani. Hogy miért nem, arra már nem emlékszem. :-(
Ránott levest bármikor főzök.
Hogyan kell eltenni napsütést és 20 fokot télire?
És az utóállatot?:)
A szomszédok vették meg:)
Ajajaj:)
Régebben nagynéém is vót hogy eladta a kóbászokat:)
Sőt a disznajakat is:)
Jajj,alig bírtam elolvasni,annyira nevettem.Először kiakadtam,azután azután meg bírtam abahagyni a nevetést :-)))Jobb mint egy vígjáték,mert itt töményen megy a hülyeség!
De jobbat mondok:inkább nyárra tartósítsd,mert ugye a háziasszony a nagy melegben nem fog nekiállni órákig főzni a húslevest!
Igazából nem spanyol viasz. Valahol árulnak inkább alapléhez közelebb álló levesalapot, amiben hús és zöldség is van, higítani kell és melegíteni. Alaplevet is árulnak üvegben vendéglátósoknak. Technikailag kivitelezhető.
Viszont nem hiszem, hogy sikere lenne a magyar piacon.
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?