Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Húsleves elrakása télire.... szerintetek lehetséges? fórum

Húsleves elrakása télire.... szerintetek lehetséges? (tudásbázis)


1 2
58. SF
2012. dec. 11. 20:26
Én fagyasztani szoktam a maradékot. Ha már úgyis megy a fagyasztó.
57. Cilumiluci (válaszként erre: 54. - Gourmilla)
2012. dec. 11. 19:49
Hát én inkább főzök frissen az az igazi:)Igaz én semmilyen ételt nem szeretek fagyasztás után.
2012. dec. 11. 19:36

Vettem az ősszel befőzőautomatát. Símán lehet bármilyen ételet eltenni vele. Mostmár direkt úgy főzök több dolgot is, pl. húsleveset, bablevest,pörköltféléket, hogy maradjon belőle, és azt az automatával tartósítom. Tökéletes!

Most pl. van eltéve húsleves, paradicsomos húsgombóc,paprikamártás,krumplileves,kovászos uborka,rizses hús.

Ha n incs automatád, akkor lehet helyettesíteni a vizes dunsztolással, de akkor nagyon oda kell figyelni rá.

55. Gourmilla (válaszként erre: 51. - Vagy mégse?)
2012. dec. 7. 18:22

Csak várj, biztos észerveszed. Lehet, hogy szétdurran az üveg. Bár ha figyeled, akkor ezt el tudod kerülni, mert felpúposodik a fém tető.

Én egyszer egy krémleves maradékot érleltem. Nem szándékosan. Annyi maradt egy fél literes üvegben, amennyi rátapadt, mikor kiöltöttem. Kb. egy hét múlva berobbant a hír, hogy az üveget ottfelejtettem. A nyomás szilánkokra vitte a palackot a szélrózsa minden irányában.

54. Gourmilla (válaszként erre: 32. - Cilumiluci)
2012. dec. 7. 18:16

Nem rossz dolog ám amit írok, de egyszerűen annyira idegen nálunk, hogy vagy nem, vagy nagy kapmánnyal lehetne hatásosan népszerűsíteni.

Olyasmi, mint pl. a húsleves por vagy kocka. Annyi a különbség, hogy az egyik formára van préselve, de nagy eltérés van a keresletben.

2012. dec. 7. 17:20

Már annyi vackot megeszik az ember, a fagyasztott húsleves nem annyira gáz.


Van már instant hamburger:

[link]

52. SzánI. (válaszként erre: 41. - 9b10f3d7ff)
2012. dec. 7. 17:15
A hivatalon nagy piacon láttam hogy a nénikék a fagyasztott málnát árulták zacsiban, ami már félig fel volt olvadva. Az sem lehet jobb, mint ez a húsleves ötlet.
2012. dec. 7. 17:01
na, most fejeztem be a kisérletet, ragulevessel próbálkoztam, majd eldől. Vajon mikor kezd bugyogni , ha nem jött be?
50. abeni (válaszként erre: 49. - Egresbokor)
2012. dec. 6. 15:11

Ez engem is nagyon érdekelne.

Na de hogy húslevest eltenni...eszembe nem jutna.

Sőt! A háziorvosom egyszer azt mondta, hogy a húslevest nem szabad lefagyasztani. Hogy miért nem, arra már nem emlékszem. :-(

49. egresbokor (válaszként erre: 47. - Julianusyze)
2012. dec. 6. 13:18

Ránott levest bármikor főzök.

Hogyan kell eltenni napsütést és 20 fokot télire?

48. Cilumiluci (válaszként erre: 47. - Julianusyze)
2012. dec. 6. 13:07
:D
2012. dec. 6. 13:07
Rántott levest hogy kő eltenni télire??:))
46. 298b15dfdd (válaszként erre: 43. - Vagy mégse?)
2012. dec. 5. 17:56
Vigyél Lórévra is!:)
45. c6973617d3 (válaszként erre: 43. - Vagy mégse?)
2012. dec. 5. 17:53
Oda jársz vásárolni és olyankor beviszed a kolbászkáidat is? :)
2012. dec. 5. 17:52
őstermelőként mindenféle eng, van, igaz 3 hónapig tartott a kivátás és engedélyezés
43. vagy mégse? (válaszként erre: 35. - 9b10f3d7ff)
2012. dec. 5. 17:50
szia, igen ha nem is dübörög, de 3 közérbe szállítok rendszeresen, Makád, Ráckeve, Szigetbecse. 2000/ kg
42. Cilumiluci (válaszként erre: 41. - 9b10f3d7ff)
2012. dec. 5. 15:44

És az utóállatot?:)

A szomszédok vették meg:)

41. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 40. - Cilumiluci)
2012. dec. 5. 15:43
Ismerősöknek lehet, de pinyacon elég nagy merészség...az elő állatot azt igen, meg vásárokon.
40. Cilumiluci (válaszként erre: 39. - 9b10f3d7ff)
2012. dec. 5. 15:40

Ajajaj:)

Régebben nagynéém is vót hogy eladta a kóbászokat:)

Sőt a disznajakat is:)

2012. dec. 5. 15:38
Nem tudom nagyon utána járt, ÁNTSZ engedély stb. nem kellett, már külföldi forgalmazásban gondolkodott.
38. Cilumiluci (válaszként erre: 37. - 9b10f3d7ff)
2012. dec. 5. 15:36
És eladta a kóbászt?:)
37. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 36. - Cilumiluci)
2012. dec. 5. 15:35
Egy régebbi fórumon, talán még más néven 'futott a fórumindító.
36. Cilumiluci (válaszként erre: 35. - 9b10f3d7ff)
2012. dec. 5. 15:33
Ezt nem olvastam:))
35. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 34. - Cilumiluci)
2012. dec. 5. 15:31
..hát nem.Kíváncsi vagyok beindult-e már a házikolbász gyártása, ha jól emlékszem 4 kg volt a kezdés.
34. Cilumiluci (válaszként erre: 33. - 9b10f3d7ff)
2012. dec. 5. 15:21
Nem értjük meg őket:)
33. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 32. - Cilumiluci)
2012. dec. 5. 15:20
Persze, ilyen a világ. A nagy elméket sosem fogadják el :SSS :DD
32. Cilumiluci (válaszként erre: 30. - Gourmilla)
2012. dec. 5. 14:26
Tuti nem kéne senkinek:)
2012. dec. 5. 13:47

Jajj,alig bírtam elolvasni,annyira nevettem.Először kiakadtam,azután azután meg bírtam abahagyni a nevetést :-)))Jobb mint egy vígjáték,mert itt töményen megy a hülyeség!

De jobbat mondok:inkább nyárra tartósítsd,mert ugye a háziasszony a nagy melegben nem fog nekiállni órákig főzni a húslevest!

2012. dec. 5. 13:07

Igazából nem spanyol viasz. Valahol árulnak inkább alapléhez közelebb álló levesalapot, amiben hús és zöldség is van, higítani kell és melegíteni. Alaplevet is árulnak üvegben vendéglátósoknak. Technikailag kivitelezhető.


Viszont nem hiszem, hogy sikere lenne a magyar piacon.

29. vykczy
2012. dec. 5. 13:05
Mi is le szoktuk fagyasztani a levét, mikor sikerül ugye nagyobb adagot készíteni. Utána én pl krémleveskhez szoktam felhasználni a fagyasztott levet, de úgy húslevesként is meg lehet enni természetesen. :)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook