Álmok a leendő gyermekünkről... (beszélgetés)
Szia!
Bárcsak igaz volna mindaz, amit leírtál :-) nagyon nagyon boldog lennék :-)
puszillak
ui: Jajj istenem, ez annyira jó kedvre derített :-))))))))))))))))))))))
Szia!
Nekem is így kezdődött.
Nos, ha mostanában fogan a babád, akkor hóesésben fog születni. Tehát az esélyes hónapok azok, amelyek hóeséses hónapra adják ki a szülés dátumát. Szerintem akár március is. ;)
Én biztos vagyok benne, hogy üzennek nekünk!
Sziasztok, csatlakoznék :-)
Sokszor álmodtam már, hogy megszületett a kisbabánk, de sosem mutatta magát igazán, hogy milyen. Ma hajnalba viszont megálmodtam. Tündéri pici baba, gyönyörű kék szemek és kisfiú. És esett a hó :-)
Annyira jó érzés volt el sem hiszitek, nem akartam felébredni. Mit jelenthet ez?
Mindenkinek ilyen gyönyörű álmot kívánok :-)
Köszönjük... :)
Tudod, elég pesszimista alkat vagyok...
Megnéztem a képeidet. Nagyon helyes a kisfiad.
De miért választottál ily "szomorú" nicket? :(
Köszönjük szépen! :D
Biztosan gyönyörű és édes kis baba lesz... :)
Ez nagyon jó :)
Remélem, az enyém is olyan kis tökéletes lesz, amilyennek megálmodtam!
Köszönöm!
Remélem, már nem sokat várat magára :)
Én már úgy tekintek rá, mint egy élő személyre, csak ő még nem él, csak élni fog! De számomra már létezik :)
Van egy könyv: a Lelki köldökzsinór, amely megtanít kommunikálni a pocakban lévő babával.
A húgom olvasta, és csupa jót mondott róla. És állítólag tanfolyamokat is tartanak ebben a témában. :)
Nem hangzik őrültségnek!! :)
Én is hiszek ezekben a dolgokban.
Remélem mihamarabb megfogan a Csöppséged, amint lehet! ;)
Sziasztok!
Köszönöm, hogy válaszoltatok. A naplómba én is leírtam, hogy egyre többet álmodok Róla. :) Hiszek benne, hogy nem véletlenül vannak ezek az álmok.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Jóval a terhességem előtt álmodtam meg a lányomat.Álmomban előttem állt egy kislány, kérdeztem tőle,hogy ki fia borja vagy,
és ő válaszolta,hogy ő a Frida! :)
Érdekes,hogy pont Frida,mert annak előtte talán még nem is hallottam ezt a nevet.
Utána néztem a naptárban és láttam,hogy van ilyen név.
Igen, sokat álmodok a leendő kislányommal. Szeretném, ha már megfoganna, de sajnos még nem lehet. De biztos vagyok benne, hogy azért álmodok vele olyan sokat, mert már ő is szeretne megszületni :)
Egyébként való igaz, minden álmomban kislány, egyszer sem volt még kisfiú. Már láttam az arcát is, az apukájára fog hasonlítani. Lehet, hogy őrültségnek hangzik :S
Az előző terhességem alatt és most is sokat álmodom/tam,hogy szülök,vagy a kezemben tartom a születendő gyerekemet!
De szerintem ez természetes,nincs benne semmi különös!
Viszont az Uh előtti napon azt álmodta,hogy ultarhangon vagyok és a szerint kisfiam lesz!
Másnap az UH-n valóban kiderült,hogy kisfiam lesz!
álmodtam...igen...
az volt az álmomban, hogy amikor megyünk osztálytalálkozóra, akkor már várni fogom a második babámat!:)
és így is lett (kb egy évvel előbb álmodtam ezt, mint ahogy a tali volt)
én nem hiszek ebben.
de ettől függetlenül lehet, hogy van ilyen...kíváncsi vagyok miket írnak majd neked:)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy volt e olyan köztetek, aki már akkor álmodott leendő gyermekéről, amikor még nem is fogant meg? Ti hisztek abban, hogy a gyermek még születése előtt kommunikál velünk, vagy akár a nevét is "megsúghatja"?
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Ha úgy döntünk, különválunk - odaadjam a gyermekünket az apukájának?
- Mi a véleményetek arról, ha a párom a leendő gyermekünknek csak a Milán nevet adná?
- BPA-s cumisüvegek, mi lesz a gyermekünkkel?
- Nem tudom elfogadni hogy férjem a gyermekünk születése után...
- Mennyi idő után aludjon ott gyermekünk az oviban? Mennyi az 'ideális' beszoktatási idő?
- Mely nem kötelező védőoltásokat érdemes beadatni gyermekünknek?