Álmatlanság vitaminoktól (beszélgetés)
:DD
Válassz kedved szerint!
gondolom... :)
(2értelme érthető :) )
:DDD
Ja!
Ezért írtam!
:DDD
A banán jó stresszűző, nyugtató.
Hárpiastopra is jó! :DD
:) hát, az én reggelim.... inkább ebéd is egyben :)
De. max gyümi :) de az is a bogyók bevétele után kb 1,5-2 órával először :)
Reggel szó sem lehet róla!
Kávét iszom és korán reggelizem. :))
nme azt mondtam, h ÉN tapasztaltam azt, h éjszakára bevéve nme tudok aludni tőle! :)
Pont a stressz miatt szedem nappalra, h akkor lazítson rajtam, és ne feszüljek meg:) amúgy meg pont az az éhgyomor, ha reggel veszed be :)
Jó bizony!
Sokszor mézbe is teszek diót, mogyorót.
:))
A kálcium-magnézium bogyómat éhgyomorra kell beszedni, ezért inkább este, vagy amikor 02-kor néha felébredek, akkor eszem meg.
Mindig jól alszom utána is.
A Magne...-ot nem használom.
:DDD Te akkor a nyugtatótól leszel élénk.
Mondjuk a stressz jó ébrentartó, ezt én is ismerem.
tudom :) nekem napközben nagyobb szükségem van lazulásra, mint éjjel :) az alvókám nagyon jó, de a meló tud stresszes lenni rendesen :)
És bizony voltak, akik tényleg arról számoltak be, h a napi 2 szem magne B6-tól nem tudtak aludni, ha este vették be a 2. bogyót. Na én ezt nem szeretném. Nem is kísérletezek vele. Így jókat alszok, és nap közben meg nem vagyok hárpia :)
Felesleges erről vitát folytatni. Nekem bevált így, a célomat elértem vele. Ennyi.
Mellesleg a menstruációs görcseim is megszűntek tőle, uhogy dupla pozitív hatás :)
a D- vitamin hiányom laborral igazolt, ha erre gondolsz :) 75 az alsó határérték, az enyém pedig tavasszal 24,6 volt, nyár végén pedig egészen 40-ig felszökött :)
Kell még vmi/ kíváncsi vagy még vmire? (amúgy, ha olvasnád a kutatásokat, tudnád, h felnőtteknek is ajánlott a D- vitamin szedése)
Ez az egyetlen zsírban oldódó az általam felsoroltak közül, a többi ürül a vizelettel, ha már sok :)
A dohány természetes anyag, élvezeti szer
:)
A tea természetes? Az sem található meg ilyen formában a természetben. Egyetlen hőkezelt étel sem természetes.
Másrészt viszont mondhatjuk, hogy minden természetes, ami a világunk része.
Ez az egész természetes/mesterséges vita csak arra való, hogy egyszerűsítsünk. Ne kelljen elgondolkodnunk, utánanéznünk annak, hogy mi az ami JÓ, EGÉSZSÉGES, és BIZTONSÁGOS.
Legyen természetes, és azzal minden meg van oldva.
Ilyen értelemben egyedül a gyümölcs a természetes, az is csak nyersen, nem befőttnek vagy lekvárnak
Zöldségek is csak nyersen
Gugli
"tévhitek a cukorfogyaztás és a cukorbetegség összefüggéséröl"
Csak orvostol származót vegyél figyelembe
A mennyiség nem mindegy. "Régen" alkalmanként ettek kevés házi süteményt, az azt megelőző korokban pedig a gazdagok kiváltsága volt a méregdrága cukor használata.
Ma pedig? Naponta, hatalmas mennyiségben eszi-issza a sok nemtörődöm.
Természetes anyag lehet méreg is.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Milyen vitaminokat szedjünk az Atkins kúra alatt?
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Milyen vitaminokat szedsz naponta?
- Lenkei vitaminok
- Szerintetek a magzatvédő vitaminok befolyásolják a baba méreteit?