Almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs recept
15 perc
átlag
Az Almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs hozzávalói:
15 dkg pulykamell sonka (16 szelet)
14 dkg krémsajt (tejszínes)
0.5 db alma
1 ek ecetes torma
5 dkg sajt (reszelt)
Az Almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs elkészítési módja:
A sajtot villával összetörjük. Belereszeljük az almát, hozzáteszünk egy nagy evőkanálnyi reszelt ecetes tormát, és az egészet krémesre összedolgozzuk. A sonkaszeleteken elosztjuk, és feltekerjük. A tekercsek végeibe reszelt sajtot nyomkodunk.
Hideg előétel, húsvétra, szilveszterre egyaránt kitűnő.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Mama001, 2014. márc. 14. 13:43
Az almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.