Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs recept

Almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs recept

Elkészítési idő 15 perc

Kalória átlag

Az Almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs hozzávalói:
15 dkg pulykamell sonka (16 szelet)
14 dkg krémsajt (tejszínes)
0.5 db alma
1 ek ecetes torma
5 dkg sajt (reszelt)


Az Almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs elkészítési módja:
A sajtot villával összetörjük. Belereszeljük az almát, hozzáteszünk egy nagy evőkanálnyi reszelt ecetes tormát, és az egészet krémesre összedolgozzuk. A sonkaszeleteken elosztjuk, és feltekerjük. A tekercsek végeibe reszelt sajtot nyomkodunk.

Hideg előétel, húsvétra, szilveszterre egyaránt kitűnő.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


Az almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook