Almas pite recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Almas pite hozzávalói:
40 dkg liszt
15 dkg zsir (margarin is lehet, de zsirral puhabb)
1 tojas
1 sutopor
izles szerint cukor es so, annyi tej,hogy jo gyurhato legyen


Az Almas pite elkészítési módja:
A hozzavalokat osszegyurjuk, majd ket lapot sodrunk.Az also lapra keves buzadarat szorunk, az alma koze is teszunk ha nagyon leves, majd a tetejere ujbol buzadara es befedjuk a masik lappal. Lassu tuznel szep pirosra sutjuk, porcukorral talaljuk.

Kituno nyari sutemeny,meginkabb, ha savanykas almabol keszul, hidegen,melegen egyarant fogyaszthato, aki szereti fahejjal izesitheti.(a csaladom naturan szereti)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almas pite elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook