Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almás-mézes-diós csirkemell recept

Almás-mézes-diós csirkemell recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Almás-mézes-diós csirkemell hozzávalói:
60 dkg csirkemell
8 db alma
5 dkg méz
15 dkg dió
3 dkg vaj
fahéj

olaj


Az Almás-mézes-diós csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, sózzuk, majd serpenyőben kevés olajon világosbarnára sütjük. Kiszedjük egy tálba, lefedjük és melegen tartjuk. A cikkekre vágott almákat serpenyőben kevés vajon a fahéjjal és a dióval pirítjuk, pároljuk. Amikor az alma kezd puhulni, hozzáadjuk a mézet. Összeforraljuk és egy csipet sóval ízesítjük. Párolt rizzsel körítve a csirkemell tetejére szedve tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


Az almás-mézes-diós csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook