Csirkemellfilé őszibarackkal recept
20 perc
A Csirkemellfilé őszibarackkal hozzávalói:
40 dkg csirkemellfilé
5 dkg vaj
1 konzerv őszibarack
fél citrom leve
5-6 dkg dió
só
A Csirkemellfilé őszibarackkal elkészítési módja:
A csirkemelleket újjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Amikor majdnem kész, a barackot cikkekre vágjuk és hozzáadjuk. Beledobjuk az apróra vágott diót és rányomjuk egy fél citrom levét. Az egészet egy kicsit még összesütjük, hogy a barack levet eresszen. (szaftos legyen)
Tálalhatjuk rizzsel, krumplipürével, de én szoktam sült krumplival is.
Fejessalátát adhatunk mellé, de anélkül is finom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ppiiccii, 2007. szept. 9. 19:32
A csirkemellfilé őszibarackkal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.