Almás ananászos csirke recept
90 perc
sok
13 gramm
nem sok
Az Almás ananászos csirke hozzávalói:
5-6 csirke comb,5 szem alma,nyers krumpli(burgonya),békon szalona.esetleg ananász,15dk vaj,1 nagy tejföl,2db tojás,só bors füszerek.
Az Almás ananászos csirke elkészítési módja:
nagy méretü edény nem árt ha jénai tetövel kivajazni a szalonát az aljábatenni rá a combokat amit elözöleg füszereztünk 1 sorba a burgonyát meg hámozni fel karikázni az almát szintén magházatkivágni.A combokra almakarikákat majd a burgonya karikákat.ez igy tovább mindenböl egy sor alegvégén atetejére burgonya karikakerül,akiszereti édessebben asztehet közéananásztis.Be a sütöbe nem kelelömelegiteni45 percig közepes lángon.majd a 2 tojást a tejfölbe ütni és jol elkeverni és a tetejére önteni majd tetönélkül még 15 perc nem árt megnézni a combok puhaságát.
Tetömindiglegyen rajta mert ki szárad a hus.Mikroban ugyan igy elkészithetöha sok a lé rajta 10 perc alat elpárolog.Ize a husnak kellemesédes.
jó étvágyat.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ideisodais, 2006. szept. 6. 20:51
Az almás ananászos csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.