Almakarikák bundában recept




6-8 darab alma,
palacsintatészta,
1 csomag vanilincukor,
2 tojás sárgája,
fahéj,
a sütéshez olaj.
Az Almakarikák bundában elkészítési módja:
6-8 darab almát hámozz meg, keresztben vágd ujjnyi vastag szeletekre, és közepükből kis késsel emeld ki a csutkát. Így szép koszorúkat kapsz. Ezeket mártsd bele az 1 csomag vanilincukorból, a 2 tojás sárgájából és a szükséges mennyiségű lisztből készült sűrűbb palacsintatésztába, és forró olajban süsd szép pirosbarnára. Még forrón forgasd meg gyengén fahéjas vanilinporcukorban. Hidegen is kitűnő.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. febr. 28. 16:52
Az almakarikák bundában elkészítési módja és hozzávalói.