Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Alma pongyolában recept

Alma pongyolában recept

Az Alma pongyolában hozzávalói:
Fél liter édes palacsintatészta
60 dkg alma
5 dkg porcukor
késhegynyi fahéj
olaj a kisütéshez


Az Alma pongyolában elkészítési módja:
Az almát meghámozom, magházát eltávolítom és ujjnyi szeletekre vágom, palacsintatésztába mártom és a forró olajban aranysárgára sütöm. Megszórom fahéjas porcukorral és forrón tálalom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az alma pongyolában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook