Állatorvost váltottunk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Állatorvost váltottunk (Az én sztorim)
felháborító,nagyon jól tettétek,hogy váltottatok...elképesztö, hogy minden érzéstelenítés nélkül kirángatja az állat fogait???? még egy fogkőleszedésnél is bekábítják az állatot.
akármennyire beteg ,öreg stb az orvos,nem mentség,ez tűrhetetlen.Rettegnek azok a szegény állatok ilyen bánásmód nélkül is,de ha muszáj menni,akkor muszáj :(
remélem az új orvos kellő empátiával áll majd hozzátok,gyógyulást kívánok a cicá/k/nak!
Én is váltottam másfél éve. A rendelőben több orvos dolgozik. A kutyám hasán volt egy daganat amit el kellett távolítani+ ivartalanítás+fogkő leszedés, a műtét előtt vérvétel, vizsgálatok. 36 ezer Ft volt.
Rá fél évre, kifizettem egy kutyának a fogkő leszedését, a vérvételt és a vizsgálatokat mert a gazdája rossz anyagi körülmények között él. Ez is nagyjából 36 ezer volt. Szerintem ha nem elég magas a számla összege, hozzá írnak ezt, azt.
Ugrás a teljes írásra: Állatorvost váltottunk
További ajánlott fórumok:
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Kutyusom gyenge, Kutyához értők, állatorvosok segítsetek!
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Szerintetek ez az állatorvos állatbarát?
- Szent István Egyetemen Állatorvosi szak felvétel.