Állatkínzást hol lehet feljelenteni? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Feltétlenül mentsd le az oldalt a gépre, hogy ha közben leszednék, meglegyen!
Hihetetlen,hogy ezért még senki nem szólt a védőknek.Mert azt nem feltételezem,hogy ők nem léptek volna már az ügyben!
Az üzemeltetőre is kiszabnék némi bírságot!
Gine, igaz, az szép lenne ha a szüleik meg barátaik meg mindenki megtudná...Ha Budapesten lennék, lehet elmennék médiához is szerintem bírnák, jó kis sztori nekik is, de innen elég nehéz intézkedni:))S még 2 hónap legalább:( Na de ez egy másik fórumtéma:)
Megírom feltétlenül ahogy írtak valamit. Ha nem válaszolnak hamarosan és a hirdetés sem kerül le még próbálkozom másnál is. Na de a hirdetés az egyik szexoldalon fenn van február óta, legalábbis a feladási idő szerint. Nagyon érdekelheti az embereket az állatok jóléte:( S hogy lehet az hogy valaki oldalüzemeltető felengedjen egy ilyen hirdetést? Ott nem illegális? Itt ha jól tudom bezárnának ezért mindenkit, vagy legalábbis jól megbüntetnék, hogy megbánja azt is hogy valaha kutyát szerzett.
Ezek nem normálisak,de komolyan!!!!Normális ember nem csinál ilyet!Mondjuk az sem komplett,aki igénybe veszi,aberrállt barmok!!
Megérdemelnék,hogy mindenki megtudja,hogy mit csinálnak!
Megfelelő büntetés?Börtön,mint Amerikában!
de lehet, hogy ilyen esetben már a rendőrségnél lehet feljelentést tenni, hiszen ők is meg tudják nézni az oldalt, ha elküldöd a linket nekik
Szegény kutyus. :(((
Mivel bűncselekmény, a rendőrségen.
De az Állatvédők is jó tipp.
Szia!
Szerintem az állatvédőknél!
További ajánlott fórumok:
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról
- A NAV-nál lehet-e névtelenül feljelentést tenni a munkáltató ellen?
- Hol lehet feljelenteni valakit állatkinzásért?Tudja valaki?
- Parkolás után volt egy kis cetli a szélvédőn, hogy feljelentettek tiltott helyen várakozásért, semmi pecsét, vagy ilyesmi. Hivatalos lehet?
- Hogyan lehet hatékonyan harcolni az állatkínzás ellen?
- Hogyan lehet feljelenteni valakit a NAV-nál, ha nem szeretném hogy kiderüljön a kilétem?