Álláshirdetés. Mennyire esélyes, hogy értékesítés? (tudásbázis)
Hívd fel és kérdezd meg! Amúgy miért baj, ha értékesítés? Főleg ha telefonos? Még mindig azzal lehet a legjobban keresni normális munkakörülmények között.
Ha játékgépeket forgalmaz a cég, és értékesítés, akkor tuti vállalkozókat kell hívni, ma már nem üzemeltethet boldog boldogtalan játékgépet.
De én ettől függetlenül jelentkeznék rá.
Amúgy egy jótanács: olyan munkakörökbe jelentkezz, ahol már van tapasztalatod, és akkor tuti behívnak.
Én napi szinten nézem a hirdetéseket. Hát nem akarok hülyeséget írni, de a 70%-a ilyen. Volt amikor én is jelentkeztem irodai munkára és be is hívtak interjúra. Tök örültem. Aztán mikor odamentem kiderült minden... több ilyen is volt.
Volt olyan hely, ahol még velem akartak fizetettni, hogy dolgozhassak, volt ami termék bemutatóba fulladt. Szóval megjártam én már mindent. Persze lehet, hogy ez épp nem ilyen.
Miért ilyen nehéz... :( alig van normális meló.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli lettem, kínomba elmentem 2 hónapja egy ingatlankövetítő irodába értékesítőnek. Sokan lenéznek emiatt. Tényleg ciki ez a szakma?
- Hogyan értékesíthetném a saját termékeimet, nyugdíj mellett?
- Kézműves termékek értékesítéséhez milyen papírokat kell beszerezni?
- Ha személyesen jelentkeztem egy álláshirdetésre, egy hét múlva rákérdezhetek, hogy született-e döntés, vagy azt nem illik?
- Lakás értékesítése
- Jogilag mennyire tiszta a a vaterán vagy a teszveszen értékesíteni?