Albert kekszes sütemény recept


2 nagy csomag Albert keksz
4.5 dl tej
1 vaníliapuding
25 dkg margarin
20 dkg cukor
vanilincukor
kakaó
rumaroma
Az Albert kekszes sütemény elkészítési módja:
A pudingot megfőzzük a tejjel,kihűtjuk.A margarint a cukorral habosra keverjük hozzáadjuk a van.cukrot. A kekszlapokat megkenjük a krémmel és egymás mellé rakjuk.Ha betöltöttük a kekszrúdat megkenjük krémmel /a süti egyenletlen lesz ,de nem baj/ és kókuszba megforgatjuk.alufóliába tekerjük,és egy napot állni hagyjuk a hűtőben.Sréhen vágjuk.
Készíthetünk csokis krémmel is akkor az alapkrémbe kakaót teszünk,ha rumosat akkor rumaromát és piros ételfestéket .De csinálhatjuk két színű krémmel is.
Ha vékonyan kenjük a krémet akkor 2.5-3 rúd kekszet is be tudunk tölteni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: f72d419d5f, 2007. ápr. 1. 13:46
Az albert kekszes sütemény elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.