Békaszáj recept

A Békaszáj hozzávalói:
40 dkg liszt
1 cs margarin
4 evőkanál víz
3 evőkanál 10% ecet
lekvár


A Békaszáj elkészítési módja:
A tésztát előző este begyúrjuk.Másnap vékonyra kinyújtjuk,kerek kiszúróval kiszúrjuk,lekvárt teszünk a közepébe,félbehajtjuk és az ujjunkkalösszenyomjuk a szélét,sütjük.Sütés után még melegen vaniliásporcukorba forgatjuk.

Ravioli készítővel is csinálhatjuk


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A békaszáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook