Alakulhat közöttük így valami? (beszélgetés)
"Arra kellene"? Miért? Nagyon gáz ez a szemlélet 😕
Sosem azért adunk a kapcsolatban valamit, mert kell vagy mert azért visszavárunk valamit. Ha "kell" valakinek adnom akkor az a valaki nem a párom, nem érzelmi kapcsolat, inkább üzleti.
Teljesen igazad van, egyetértek veled.
Hogy mit ért lehuzas alatt, jó kérdés.
Nem mondja egyébként így ki, hogy hú neki milyen sok pénze van, ez túlzás.
Olyanokat viszont mondott, hogy a nőnek férjhez kéne mennie, hogy egyszerűbb legyen a mai árak mellett(nem hozzá, nem úgy mondta).
Mit jelent az hogy lehúzás?
Az ha a férfi tudja, hogy egy nő csak a pénzért van vele nem lehúzás, simán elkönyveli magának, hogy ez a szolgáltatás ára. Ha mindenki tudja mit, miért, mennyiért kap, visel el és vállalja ott szó sincs lehúzásról, igazából ezek a legtisztább kapcsolatok, senki nem képzel bele többet mint ami.
Pontosan erre is akartam a kérdésemmel választ kapni.
Egy nő, ha szép és vicces vagy egyezik a humoruk a férfivel akkor már akkor is érdekli a férfit, ha esetleg a nőt a pénz is érdekli?
Ha nem is annyira, hogy ez az egyetlen szempont neki vagy ilyesmi, de érdekli.
Hogy érted, ki ápolja a hiúságát kinek?
"de önbizalma nulla"
Telitalálat. Tényleg olyannak tűnik a férfi aki inkább csak játssza, hogy önbizalma van.
Az emberek sok mindent mondanak, ami vagy úgy van, vagy nem. Arra nyilván büszke, hogy úgy érzi, őt nem lehet lehúzni. De a "költök a páromra" és a "lehúz egy nő" közt nagy különbség van.
Valószínűleg a nő sem annyira egysíkú, hogy csak és kizárólag az érdekli, hogy költenek-e rá. Ha jól érzi magát a férfi társaságában, akkor ez már eleve egyfajta haszon számára. Hiszen kellemes perceket szerez neki.
Egyébként miért tesz a férfi ilyen ellentétes kijelentéseket?
Hol arra céloz, hogy költene a párjára, hol azt mondja nem őt még nem "húzták" le.
És egy ilyen típusú nő akar kihívást? Nem egyszerűen csak nem foglalkozik azzal aki nem annyira szeret költeni rá?
Szerintem Te itt a nő vagy.
A nőt nagyon is érdekelheti egy ilyen pasi. 1., van pénze; 2., ráadásul költene a párjára; 3., még nagyobb a kihívás. ;)
Ezek nem releváns információk. Ez nem egy potenciális kapcsolat alapja, hanem egy esetleges üzleté. Ilyen formán nincs semmi értelme a kérdésednek.
Hogy lesz-e köztük kapcsolat?
Kedvelik egymás társaságát? Megnevettetik egymást? Vonzónak tartják a másik külső és belső tulajdonságait? Ha az ilyen kérdésekre válaszolsz, akkor talán meg lehet jósolni, hogy alakulhat-e köztük valami. De a bankszámla kivonatuk alapján aligha.
Nem mindegy, hogy a pénzére megy, vagy fontos neki a pénz.
Aki megszokott egy életszínvonalat, az nem akarja alább adni, de ez még nem jelenti, hogy lehúzza...
Az meg, hogy egy pasi mit mond, és abból mi igaz, az már más kérdés. Itt is vannak férfiak, és a történeteinek, maguk leírásának fele sem igaz. Igaz sok nő sem az itt, aki az életben :)
Szerintetek a nőt érdekelheti mégis olyan férfi aki ilyet kijelent?
Hangoztak el egyébként mondatok ennek az egésznek az ellenkezőjére is amikor a férfi arról beszélt, hogy költene a párjára, ha lenne.
De ha a férfi nem akar túl sokat költeni miért olyan nővel megy mindig beszélgetni, nevetgélni aki viszont nem tagadja, hogy ez fontos?
Tudom, hogy bonyolult, de érdekel a véleményetek.
Sugar daddy aki kijelenti, hogy nem húzta még le egy nő sem??
Elolvastad a kérdésem vagy én nem értem?
Kezeket fel.....
Mármint nyújtsa fel a kezét az akinek az életében nem fontos ez a fizetési eszköz. Legyen az nő, vagy férfi, gyerek vagy felnőtt.
Nekem már 2-3 éves koromban fontos volt. A bolt mellet laktunk, ahova jöttek az emberek vásárolni, amikor megtudták h a pénz semmit nem ér, kiöntötték a tetősen rakott talicskákból, mi gyerekek pedig azon csúszkáltunk.
Valamiféle kvadrótrillion volt rájuk írva.
1947-et irt a naptár.
Az Apám napszámba dolgozott, a Mamám ment vele reggel, felvenni a napi fizetését előre. Ha haza futott vele, akkor tudott venni érte 1 tucat tojást. Ha várt délig, akkor már csak fél tucat tojást kapott érte, estére nullát ért.
Nagyon büszkén fogtam a gyeplőt, amikor mentünk csereberélni, dohány levelek voltak a fizető eszközök.
Vannak képeim róla, meg itt is példák.
Alakulhat közöttük így valami?
Így??
semmi.
További ajánlott fórumok:
- Egy kimagaslóan gyönyörű lánynak hogy alakulhat ennyire rosszul az élete?
- Mitől alakulhat ki zuhanyzás után bőrviszketés?
- Mire allergiásak az ekcémások? Mitől alakulhat ki az ekcéma?
- Milyen életkorban alakulhat ki laktóz érzékenység?
- Hogy lehet meggyőződni róla hogy szimpatikus vagy egy férfi számára és esetleg kialakulhat e valami?
- Mennyi idő alatt alakulhat ki a petefészekrák?