Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kialakulhat még valami? fórum

Kialakulhat még valami? (beszélgetős fórum)

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Egyed Egon)
okt. 26. 13:26
20. Ma írtam hogy minden rendben hogy nem írt?,elolvasta de válaszra se méltot,ez ennyi volt.. Igazából csak azt nem értem ebben,ha tudja nem biztos magában akkor minek ment bele ebbe a beszélgetésbe? Mondjuk gyanus is volt hogy túl ilyen mézes mázos szavakat írt,miközben alig ismert még..
10. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 23:41

"aztán mikor erotikusabb a téma arra mindig jobban ír,valószínű arra mehet?"

Valószínűleg arra mehet!

Hány éves vagy?

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
okt. 25. 23:29
Ma már egyáltalán nem is írt,fogalmam sincs,több oka lehet,igazából felesleges találgatni ez valószínű ennyi volt majd jön más..
8. globus (válaszként erre: 4. - Andi6020)
okt. 25. 22:30
Még gondolkodtam a Terhes lehetek-e témára, de nem voltam biztos benne, vajon lesz ma telemedicinális rendelés...
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
okt. 25. 14:19
De vicces vagy...:D
6. D.o.n. (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 13:09

Ha csak 1-2 szavas válaszokat ad, szerintem ne várj sokat... A keksz-téma persze hogy érdekesebb neki. Szerintem a nagykérdés az, Te mit/kit keresel.

Arra gondolok, megelégszel egy olyan starttal, ahol alig kapsz figyelmet?

Remélve, hogy majd alakul...

Persze, mint mindig, a mixet kell nézni: ha emellett fess, 190cm magas, atletikus és a ismerkedésnél hozta az általad vártakat, akkor (talán) érdemes még várnod, mi lesz a választott kisbékádból. Reméljük, nem var-angyal;-)

5. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 12:24
Khmmm... pedig rajta kellene elmenned 😅🤣🤣🤣🤣
4. andi6020 (válaszként erre: 2. - Globus)
okt. 25. 12:11

Rákaptál valami tuti nyugtatóra, kirúgtak a melóhelyről, esetleg buddhista lettél, hogy a hatvanháromezernégyszázhuszonnyolcadik ilyen kérdésre is van kedved nyugodtan válaszolni?

Vaaagy, győzött a mazochizmus? :D ;)

okt. 25. 10:51

A cél: jó fizetés, egy kisebb kastélyszerű ház, jó autó, Miss Hungary győztes feleség, 3 gyerek ,akik minimum a Harvardon tanulnak, világkörüli út kétévente, nyugdíjazáskor is teli pénztárca.

De az ember néha megalkuvó, elég egy átlagfizetés, egy biztonságos "mi autónk", kedves legyen a lány és megértő ha nem is csúcsszuper bombázó, egészséges gyerekek, évente 1 nyaralás a Balatonnál, a nyugdíjból ki lehessen jönni.

Egy bulis ismeretség után szerintem egyebet nem lehet belelátni. De az már biztató, ha nem egyéjszakás kalandként indult. Az ismerkedést nem lehet átugrani és aztán bármi lehet belőle: 50 év múlva aranylakodalom vagy " látni sem akarom többé".

okt. 25. 10:10

Arra reagál jobban, ami érdekli ;)

Laza ismeretség, egyelőre ne láss bele többet. Majd kialakul, lesz-e több, adj neki időt.

okt. 25. 10:06
Buliba megismerkedtem egy fiúval,azóta beszélünk kb 2 hete. Mondta hogy csak esténként tud írni mert dolgozik. Ezt megértem,de most pl.minden reggel írta hogy jó reggelt. Ez most kimaradt,csak reagált egy korábbi üzenetemre. Amúgy tényleg nem elérhető napközben szóval ebben biztos nem hazudik. Csak mikor írunk akkor beszélek egy témáról és egy két szavas válaszokat ír,mintha nem nagyon érdekelné,aztán mikor erotikusabb a téma arra mindig jobban ír,valószínű arra mehet? Most megbeszéltünk egy találkozot hogy menjünk el valamerre,. Mondjuk ha alkalmira megy,akkor a házába hívna,nem nyilvános helyre. Csak nem tudok elmenni rajta,hogy most igazán mi lenne a célja? Nektek volt hasonló ilyen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook