Kialakulhat még valami? (beszélgetős fórum)
"aztán mikor erotikusabb a téma arra mindig jobban ír,valószínű arra mehet?"
Valószínűleg arra mehet!
Hány éves vagy?
Ha csak 1-2 szavas válaszokat ad, szerintem ne várj sokat... A keksz-téma persze hogy érdekesebb neki. Szerintem a nagykérdés az, Te mit/kit keresel.
Arra gondolok, megelégszel egy olyan starttal, ahol alig kapsz figyelmet?
Remélve, hogy majd alakul...
Persze, mint mindig, a mixet kell nézni: ha emellett fess, 190cm magas, atletikus és a ismerkedésnél hozta az általad vártakat, akkor (talán) érdemes még várnod, mi lesz a választott kisbékádból. Reméljük, nem var-angyal;-)
Rákaptál valami tuti nyugtatóra, kirúgtak a melóhelyről, esetleg buddhista lettél, hogy a hatvanháromezernégyszázhuszonnyolcadik ilyen kérdésre is van kedved nyugodtan válaszolni?
Vaaagy, győzött a mazochizmus? :D ;)
A cél: jó fizetés, egy kisebb kastélyszerű ház, jó autó, Miss Hungary győztes feleség, 3 gyerek ,akik minimum a Harvardon tanulnak, világkörüli út kétévente, nyugdíjazáskor is teli pénztárca.
De az ember néha megalkuvó, elég egy átlagfizetés, egy biztonságos "mi autónk", kedves legyen a lány és megértő ha nem is csúcsszuper bombázó, egészséges gyerekek, évente 1 nyaralás a Balatonnál, a nyugdíjból ki lehessen jönni.
Egy bulis ismeretség után szerintem egyebet nem lehet belelátni. De az már biztató, ha nem egyéjszakás kalandként indult. Az ismerkedést nem lehet átugrani és aztán bármi lehet belőle: 50 év múlva aranylakodalom vagy " látni sem akarom többé".
Arra reagál jobban, ami érdekli ;)
Laza ismeretség, egyelőre ne láss bele többet. Majd kialakul, lesz-e több, adj neki időt.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet?
- Szerintetek kialakulhat itt a Hoxán férfi és nő között komoly kapcsolat?
- Igaz, örökké tartó szerelem 16 évesen kialakulhat? Mi a titok?
- Szexkapcsolatból, párkapcsolat kialakulhat?
- Gyermeknél reflux kialakulhat a nem normális táplálkozástól?
- Hogy lehet meggyőződni róla hogy szimpatikus vagy egy férfi számára és esetleg kialakulhat e valami?