Egy kimagaslóan gyönyörű lánynak hogy alakulhat ennyire rosszul az élete? (beszélgetés)
Úgy, hogy az élet nem fair.
Egyébként a szép/rendezett külső legalább annyi hátránnyal tud járni, mint, amennyi előnnyel.
Sztem sokszor, sok szempontból átlagosnak lenni a legjobb -és nem érteni a szélsőségeket.
Nincs képességed, hogy magadtól legyél gazdag, mert átlagos vagy... Ekkora baromságot már rég hallottam, nézz már körül a világban a leggazdagabbak között, messze nem szépek, hanem átlagosak, mint mindenki más, és a legtöbben önerőből lettek gazdagok.
Szerintem a te fejedben is komoly problémák lehetnek...
Csak egy ötlet:
Lehet a saját neméhez vonzódik, amit annyira nem tud feldolgozni lelkileg, hogy emiatt lett padlód..Nem lehet?
"Azért ha valaki felajánlaná, hogy benne lehetsz a legszebb egy százalékban, gondolom nem utasítanád vissza."
Azért nagyon alaposan meggondolnám. Bár én nem vagyok benne abban az egy százalékban, sokan szépnek tartanak, és bizony ennek vannak hátrányai, mert az emberek erősen előítéletesek. Az egyetemen például sokszor találkoztam azzal, hogy a velem szemben álló férfi első pillantásra eldöntötte, hogy aki így néz ki, az nem lehet okos. Azért elég kellemetlen, amikor tudhatsz te bármit, úgyis megbuktatnak. Bármilyen eredményt értem el, sokan annak tudták be, hogy elcsábítottam a tanárt. Mert ugye a tudásommal nem, csak a kinézetemmel tudhatok előre haladni. Engem az olyan helyzetek is zavartak, amikor próbáltam előre vinni az ügyemet, de a másik egy szavamra sem figyelt, mert szemmel láthatóan azzal volt elfoglalva, hogy "gyönyörködött a látványban". Aztán meg ott voltak azok a férfiak, akik hogy előadták magukat, hogy mennyire kedvelnek, mert érdekes, jófej, stb. vagyok. Aztán amikor kiderült, hogy nem fekszem le velük, egyből elpárologtak. A valódi személyiségem egy percig sem érdekelte őket. Biztosan fordítva vagyok bekötve, de engem ezek a dolgok kifejezetten zavartak. Felteszem, ha még szebb lennék, ezek a dolgok fokozottan igazak lennének.
Az csak 1 ember.
A Hoxa felhasználók pedig véleményeznek, reagálnak, se több, se kevesebb.
Melyik az a sok nő?
Hiszen ha visszaolvasol, akkor te vagy az egyik és te vagy a másik....
Szomorú, hogy egy másik jellegű fórumban ezt engedik.
Többi véleményemet ismerve úgy is tudod.
Az!
Nálam az veri ki a biztosítékot, hogy ha valaki így beszél a gyerekéről.
Azért 1 gyereket említek, mert csak a 17 éves lányt hordja el mindennek, a másik kettőről említést sem tesz.
Az is lehet, h ogy az egész történet kitaláció.
Nem gyűjtött itt pénzt esetleg a nem létező gyerekei eltartására? Mert simán elképzelem, hogy a lehúzás lenne a lényeg, csak sokan felismerik és már senki nem veszi komolyan.
Volt itt egy nő, aki elég sok pénzt kihúzott itt több tagból (kölcsön kéregetett), majd eltűnt, amikor vissza kellett volna adnia....
Tudom milyen, bár a tegnapit szerencsére munka miatt kihagytam. Lehet ez light-sabb verzi, mééééég.....
Korábbi nevén nekem is írt privit régebben, de letiltottam azonnal.