Akik végeztek hipnózistanfolyamot (beszélgetés)
Jó estét nektek!
Néhány mondat nagyon röviden a hipnózisról.
- A h. nem csodaszer.
- Olyan betegségek gyógyítására lehet használni, melyek esetében jó eséllyel megtalálható a múltbéli lelki ok. Ellentétben a közhiedelemmel, nem minden betegség pszichoszomatikus eredetű, csak ha a legtágabb értelemben vesszük.
- Hipnózisban lehet programozni hasonlóképen, mint az agykontrollban, ha erre gondolt a kedves kérdező, de az agykontroll egyes technikája hatékonyabb - bármily meglepő.
- Az allergiák - ha már ez merült fel - pl. az agykontrollal, vagy autogén tréninggel gyakran gyógyíthatók, ami ebben az esetben tünetmentességet jelent. (Pl. ehhez a hipnózis, túl időigényes és "luxusnak" tekinthető.)
- Mindenki hipnotizálható-e? Igen, ha önként beleegyezik. Röviden.
- Milyen állapotban van hipnózis alatt az ember? Szakmailag leírható az a tudatállapot, de valójában nem tudjuk.
kedves yamba!
én is kiváncsi vagyok
minden ember hipnotizálható?
hipnozisban lehet programozni?
milyen tudatállapotban is van ilyenkor az ember?
csak hirtelen ezek a kérdések..
Köszönöm , ha beszámolsz utána, hogy mi volt.
Gondolom, te is belátod, hogy ez csak üzlet.
Arra azonban kíváncsi lennék, hogy a párod miért szeretné, hogy elmenj oda?
Semmi ésszerű okot nem találok erre.
Kedves Kata!
Tisztelem az agykontrolli "végzettségedet".
Mi a főiskolán 2 félévig, heti 2 órában tanultuk a hipnózis terápiát.
A hipnózis végzése kemény kritériumokhoz kötött.
Az a 2 napos hétvégi tanfolyam az nagyon nevetségesen hangzik. (Gondolom meg van az ára is.)
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, ne menj, ez "parasztvakítás" és üzlet - nem hipnózis oktatás, mert nem is lehet az.
Én a szakmámból adódóan kötelezően tanultam erről és komoly vizsgát is kellett tenni.
Mi a kérdésed?
További ajánlott fórumok:
- Ha disznót vágtok, akkor végeztek a munkával, mire kezdődik délután a Balázs-show?
- Akik pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamot végeztek
- Próbálta már valaki a hipnózist?
- Olyanokkal beszélgetnék, akik mostanában lakásfelújítást végeztek :)
- Vannak köztünk olyan gyógymasszőrök, akik a közelmúltban végeztek?
- Akik gyógypedagógiai asszisztensként végeztek el tudtak a szakmában helyezkedni?