Olyanokkal beszélgetnék, akik mostanában lakásfelújítást végeztek :) (beszélgetős fórum)
:D
Oksi,köszönöm,privi!!!
Csajok,most veszek épp egy kis parasztházat...A-Z-ig felújítás,mázli,hogy faterom kőműves...
Szóval...zuhanykabin kád helyett,parkettázás,pár új nyílászáró,csempézés,,stb....
Ötleteket kérnék,hogy lenne csini,szép...kívülről tuti fel lesz rakva ilyen tördelt tégla vagy pala v.milyen darabokkal...Ötletek???
Imádom a sárgát,narancssárgát-bordót...a minimált...és van 2 szobakuttyom..hirtelen ennyi...
Valaki....
Szerencsére szakemberek is vannak a baráti körben, akik megcsinálják potom pénzért... Akkor ezek szerint kb. elégnek kell lennie...
Köszönöm szépen a segítségedet :)
Áhám... nem nagyok az igények, csak csúnya a lakás... Sok mindent meg tudunk csinálni (én is segédkéz leszek) :D
Kb. 2 milla körül számolnak...Elég lesz vajon?
Fővárosi iparosok áraival nemigen vagyok tisztában.
Szerintem 200/m2 áron már ott is vállalnak csempézést, lapozást. A parkettázást legtöbb helyen ingyen csinálják, mert benne van a parketta árában. Kivétel persze a multicégek, de ott nem is érdemes megvenne mondjuk az 1000 forintos 6 mm-es parkettát mert semmit nem ér.
Az, hogy a barátnőd mit vesz,milyen csempét, járólapot, parkettát, festéket, stb. nagyban befolyásolja a felújítás árát.
Ha vannak ügyesek a családban, akkor a festés, parkettázás családon belül is megoldgató.Ha kevés a pénz , akkor mindig vannak akciók, ahol már 1200-1500 körül lehet csempét venni, a legolcsóbb burkoló lapot nem javaslom, minimum 4-es kopásállóságú legyen .( a dobozon azt irják : PEI és mellé a szám. Csak négyest vagy magasabbat érdemes venni. Akcióban 1300 ft/m2-től már kapható. Parkettát 7 mm-es alatt nem szabad venni. Festéket sem szabad pl.teccsógazdaságost venni, mert drágább lesz a leves mint a hús a végén.
Szia!
Ezt szerintem nem lehet megadni m2-ben.
Munkafázisokban esetleg.
Az is lényeges,hogy hol laksz helyileg, mert pl. a fővárosban egy szakember is drágább, mint egy eldugottabb megyében.De adott településen is van, aki burkol 1000 Ft/m2 áron, van aki 2500 Ft/m2. Van aki 900 forintos burkolatot vesz, van aki 10.000.- forintosat.Igényektől is függ, no meg pénztárcától.
Mi most újítottunk, illetve foglalkozom is ezzel, szívesen válaszolok, ha kérdezel.
Érdekelne, hogy ki mennyit költött rá kb. per négyzetméter... Csak úgy saccra. Persze ugye függ az anyagok árától is, de mégis :)))
Elsősorban a lepukkant lakást felújítókat kérdezem :)
Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Mit olvasol/olvastál mostanában? - Könyvajánlatok
- Kedvenc zeném mostanában
- Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe
- Járt valaki mostanában Gyöngyösön a Pintér főorvosnál könnycsatorna átmosáson a babájával? Mennyi idős volt a baba mikor elvégezték nála?