Akik szeretnek kötögetni :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Hát ha még jár erre valaki.Eltüntem,mert nem volt netem.Jártam könyvesboltba,de sajnos egyenlőre nem találtam könyvet,de nem adom fel,még nézegélek.
Szívesen segítenék,de így gépen nem tudok:)
Az 1 sima 1 fordított az alapja:)
Sziasztok!
Én még gyerekkoromban probálkoztam és most 35 évesen kitaláltam,hogy megprobálom megint,gondoltam valami egyszerü kis ruhát kötök a kutyusaimnak olyan kis fázosak.Kaptam tüt meg fonalat.HÁÁÁÁÁÁÁTTTT!!!!!Rá kellett jönnöm,hogy nagyon béna vagyok semmit se tudok,nem hogy ruhácskát kötni.Körbe néztem a neten találtam ezt azt amiből eltudtam indulni,de ez édes kevés.Arra gondoltam,hogy nézek valami könyvet amiben egészen az alapoktól megtalálható minden.Tud esetleg valaki ilyen könyvről?Sajnos nincs a környezetemben olyan aki tudna segíteni,anyukám is elflejtette már:(((
Én sokat kötögettem,mikor a gyerek kicsi volt,aztán nagyobb korába is készítettem néhány darabot,meg magamnak is
Kb:6-7 éve nem volt a kezembe kötőtű.
Úgy érzem,tudnám csinálni,nem lehet elfelejteni.
a tempóm nálam is hagy kivetni valót maga után :))
de majd csak bele jövök.
Én vettem egy 1db gombolyagot:) és azon gyakorolok szüntelen :)) amikor elfogy akkor meg lebontom és gyakorolok tovább persze, egy újabb kötés mintát.
Nemrég én is előkaptam a kötőtűim.
A csipkekötéssel kacérkodok...
Elég csiga tempóban haladok, ez az egyetlen bajom vele!:P
Fonal: szerencsére kaptam egy csomót, igaz bontott a többsége... De gyakorolni jó lesz!:)
Szia. Én is még ált.isk.-ban tanultam meg és azóta csak most vettem elő.Én a neten néztem utána,hogy hogyan is kell, mert már sokat felejtettem.
Gyakorolj,mert nem nehéz,ha megy a sima-fordított akkor nem lesz gond :)
szia :)
Én még kezdő vagyok de nagyjából már 4-5 fajta kötést tudok :)
Szeretnék most már valami nagyon szépet kötni.
Fonal ügyben nem tudok sajna segíteni.
TE nem kaptál kedvet anyudtól, hogy kötögess?
Ha feltöltöd anyukád munkáit én nagyon szívesen megnézném :)
Jómagam nem tudok kötni,de anyukám imád!!!Te hol szerzel be fonalakat? Ő azzal van a legnagyobb gondban.Merthogy mindenhol drága...
Egyébként szívesen lefotózom a munkáit-de már csak holnap tudom:-)
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek kötögetni, varrni hímezni.
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnek gobelinezni beszélgessünk
- Akik szeretnek nevetni és ismerkedni
- Tapasztalatokat, tippeket szeretnék olyanoktól, akik már voltak MRI vizsgálaton
- Akik elhagyták vagy el szeretnék hagyni a szénhidrátot és a cukrot, mit esznek, egyenek? Ki lehet bírni hosszabb távon?