Akik szeretnek gobelinezni beszélgessünk (beszélgetés)
Nagyon klasz!!!
A képedről jutott eszembe,hogy karácsonyra a családtól én is egy csendéletet kaptam!Lilaruhás bige állványról le csendélet fel!!Most ezt varrom!
Köszi!!
Szia!
Láttam lófejet tetszik!Remélem a csendéltről is lesz kép:))
Sziasztok!!
Segitséget szeretnék!!!!Aki már kivarrta a "Lilaruhás nő-t"tudna nekem szín kod számot küldeni?Légyszí segitsetek!!!!!
ÜDVÖZLÖK MINDENKIT!
ÉN IS NAGYOK SOKAT KÉZIMUNKÁZTAM .DE SAJNOS BETEGSÉG MIATT ABBA KELLETT HAGYNOM.OLVASOM A FÓRUMON HOGY NEM TALÁLTOK HÍMZŐFONALAT. HA VALAKIT ÉRDEKEL NEKEM SOK KÉZIMUNKA FONALAM MEGMARADT , .HA VALAKIT ESETLEG ÉRDEKEL .ÍRJON TALÁN TUDOK SEGÍTENI.
KÖSZÖNÖM.
Segitséget szeretnék!
Tegnap volt goblein szakkörünk,éves tervet kell csinálnunk ha tudtok müködö goblein szakkörökről vagy goblein kiállitásról légy szives írjátok meg!Köszi!!!
Azt hiszem lassan odeje lenne megint elővennem a varrókosarat. Félig van készen az egyik tűgobelinek, jó lenne befejezni. Ez is egy olyan darab, ami festménynek csodálatos, de én is a hajamat tépem, amikor az árnyalatok közt próbálok lavírozni:-)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Az első 3-4 különböző méretüt az egyik ismerös bácsi csinálta,aztán a családtól kaptam
tavalyelőtt a szülinapomra egy állványt!Azon a legjobb varrni.Nálunk a kézimunka bolt nagyon drága:(
Ügyes!!
probáld kereten varrni,úgy talán nem kopik.
én is varrtam ám szépeket, most is van 2 félbehagyva, de csak nyáron szeretem csinálni, nincs elég fény ilyenkor, és nem látom rendesen a színeket.
sajnos nincsenek fényképeim.
További ajánlott fórumok:
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Akik a SOTE I-en szültek! Vagy ott fognak! Beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Anyukák, akik "különleges" gyermeket nevelnek (tartósan gondozásra szoruló, fogyatékossággal élő kismanók). Beszélgessünk!
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Genetikai gonokkal küzdök és babát szeretnék, ha van valaki, aki hasonló cipőben jár, beszélgessünk