Akik szeretnek kötögetni, varrni hímezni. (beszélgetés)
jaaaj nincs semmi....én is mikor ki választottam,ak néztem h ez mennyibe fog kerülni nekem:S
Fúúú én nagyon aktív voltam....képek a naplómban:)
Jaaa jobbulást mindannyitoknak!
Szia caffi!Bocsika nem néztem a postaköltséget ,de éppen elgondolkodtam raja ,menyire szemtelenség átverni az embereket ,hiszen egy két szalvéta ,vagy még ha húsz darab is ,belefér egy borítékba az max legyen 60 forint vagy egy nagy boríték /párnás is/Feladási díja 200 forint.Felháborító.Aztán biztos van aki rendel így!Én sem fogok az biztos.
Most sajna én nem bírok semmit sem alkotni,a fiam itthon van így nehezebben megy minden ,a másik ,hogy kezdek minden nyavalyát elkapni tőle,tegnap is nagyon nem éreztem jól magam.de rajta vagyok az ügyön ,hogy gyógyúljak.Az idő sem a legjobb!szóval nyűgös vagyok.Veled mi ujság van?mesélj.
Nem titok:)...Afrikás szalvétát....de már döntöttem....megyek Pécsre,ott kapok:)))
Az erkélyt csinálom...állat lesz:)))....ha kész minden,ak jönnek a fotók!
A szalvéta egy másik fa tálra kell....a falon afrikás a festésem....na ezt tegnap rá festettem még egy narancssárga anyagra is amiből párna lesz a bambusz ülőkre....Jaaah és kaptam bambusz rudakat a lányomtól...abból szél csengő lesz zsupszfedéllel....nahh ezt bizti rosszul írtam:))
Szia.hát nagyon jók!Hogy te mennyi mindent fényképeztél!Nekünk is vannak ilyen bútoraink tudod amit én is meséltem ,de az nagyon messze van a dédiék házában,akik már ugye rég meg is haltak.Aztán nagyon jók a mozdonyok és a terep asztal.Abból is akad nálunk csak sajnos ,kimondottan terep asztalunk nincs ,csak a sinek és a mozdonyok ,a trafóval .ki is próbáltuk már működik stb, csak mivel a fiam még kicsike hozzá ,így ő még csak széttörné ,így eltettük neki ,és ha kicsit okosabb lesz ,majd megkapja!Addig is gyüjtögetünk neki hozzá!Aztán reméljük nagyon fog neki örűlni majd.
Ezeket a bútorokat ha felújítod nagyon szépek lesznek!
Köszike.Van még valahol több kép ,de nem találok most ,majd keresgélek még .Van valahol a csimmáról is!/Csizma/Csak játékosan csimmának hivom!
oké nézem köszike
sorba teszem fel amit találok!és úgy gondolom jó lesz a naplómba
ott keresd!
Helyes:)))!
A fiadnak?Játék vagy igazit?
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek kötögetni :)
- A lányomnak szeretnék varrni egy olyan hordozót, amiben a babáját tudja hordozni.Tudtok segíteni benne?
- Enged a fekete párnahuzat amire karácsonyra szeretnék fehérrel hímezni..
- Az ovis ágytakaró milyen méretű? Szeretnék huzatot varrni rá.
- Kanapéra szeretnék huzatot varrni, mert a boltban elég húzós az ára. Hol találok ehhez szabásmintát? Készített esetleg valaki ilyet már?
- Hol tudok venni hímezni való anyagot alapnak, ha pl. kötényt szeretnék hímzéssel díszíteni?