Akik sokat fogytak... (beszélgetés)
Én még nem értem a végére. Van még pár fölösleges kilóm, amitől meg akarok szabadulni, és meg is fogok. Eddig, közel egy év alatt,35-36 kg-t fogytam.
A titok nálam is a kalóriaszámolás. Persze emellett csak nagyon ritkán eszem cukros, fehér lisztes ételeket, és a rizst, krumplit is száműztem a mindennapokból. Nem mondom, hogy néha nem fér bele, de közel sem olyan gyakorisággal és mennyiségben, mint régen.
És hogyan fogytál le ilyen sokat?
Gratulálok a babádhoz! :)
Én ugyan annyit híztam eddig, mint a Lányommal. is. Vele összesen anno 15 kg jött fel.
Kisfiunk lesz nekünk is. Olivér.:)))
Én a 20. hétig egy dekát nem híztam, csak aztán olyan időszak jött az életemben, hogyelkezdtem sok édességet enni (apukámnak egy nagyon súlyos életveszélyes műtétje volt és apósomról is rossz híreket kaptunk és akkor kezdtek el feljönni a kilók.
Én ma vagyok 35 hetes. És kisfiunk lesz. Nektek?
Igen, úgy látom drága, hogy ez a három jön be az emberek nagy részének. Csak érdekelt, mert sokan kérdezik én mivel fogytam, de nem jó mindenkinek ugyan az a módszer.
Én pl. a 90 naposnál beteg vagyok, h délig csak gyümit ehetek...
Szia Nono :)
Szerintem az Update, a kalória számlálás, a 90 napos, no meg a különböző fogyi bogyók a legnépszerűbben itt a hoxán. Legalábbis én úgy vettem észre.
Sziasztok,
Igen az update nagyon jó, én is azzal egészítettem ki a fogyásomat. Arra leszek kíváncsi, melyik az a fogyi mód, amivel itt a legtöbben lefogytak.
Én kcal és ch-t számoltam...
15 kg is nagyon szép, 3 kg nem vészes szerintem.:)
Sziasztok,
Biztos többen is vannak, vagyunk a hoxán, akik sokat fogytak, fogytunk.
Milyen módszerrel sikerült? Mennyi tornával? Érdekelne, kinek mi vált be, mert nem vagyunk egyformák.
Azóta tartjátok a súlyotokat? Nagyon kell figyelnetek??? Vagy életmódot váltottatok?
További ajánlott fórumok:
- Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak
- Azokat várom ide, akiknek jókedvük van és másokat is
- Rossz fogak-örökletes vagy alkati adottság? Akik szintén sokat szenvednek!
- Futással azok is sokat fogytak mellből akiknek amúgy is kicsi volt? (A vagy B kosaras)
- Akik 20kg-ot, vagy többet fogytak! Nagyon megsínylette a testetek?
- Vannak itt olyan anyukák, akik a szülés után 30-40 kilót fogytak és megosztanák a történetüket másokkal?