Akik 20kg-ot, vagy többet fogytak! Nagyon megsínylette a testetek? (beszélgetés)
nem szeretnék lézereztetni meg ilyenek!
megprobalom onerobol megcsinalni, esetleg AHA krémet megnézem, bár még nem hallottam róla! :(
és az integeto karral mi elsz?
Nehéz eltüntetni,ugyanis mikor megreped a bőr,nem tud úgy "összeforrni",ahogy eredeti állapotában volt.Elcsúsznak a szövetek picit.Remélem érthető vagyok:-)
Először rózsaszínes,pirosas csíkok lesznek,de idővel halványodik,fehér lesz,vagyis "márványos" hatású.
Lehet halványítani esetleg AHA-s krémekkel,vérbőségfokozó krémekkel,de az erős dörzsölés se rossz ötlet:-)
Elvileg van végleges megoldás is,pl lézer,de ezt csak az tudja,aki próbálta.
ergo, eltuntek a csikok szinte? juhu!!! hátha sikerul, megproalom igy!
a karotokon az integető résszel mit csináltatok? az idegesit még a legjobban részen szép izmos volt a karom és azt szeretném visszakapni!
Szia!
Én tavaly fogytam kereken 20kg-t.Nem tornáztam,nem kentem semmivel.Kis narancsbőröm van,de az volt eddig is.
A csíkok(striák) fogyásnál nem alakulnak ki,hanem hízásnál,úgymond megreped a bőröd.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk több mint 20kg-ot életmódváltással egymást támogatva!
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Szerintetek hogy lehetne elég akaraterőm lefogyni 20kg-ot? Tizennégy éve próbálkozom és mára már utálom magam!
- Akik sokat fogytak...
- Nagyon sok sikertörténetről hallani, hogy ducik mennyit fogytak, izmos, szép testük lett. Hol találhatnék olyan edzőt, aki segítene ebben?
- Milyen étrend-kiegészítőt szedtetek már, hogy erősítsétek a testeteket?