Vannak itt olyan anyukák, akik a szülés után 30-40 kilót fogytak és megosztanák a történetüket másokkal? (beszélgetés)
Igen,ő az atyja itthon,azt hiszem.Jelenleg Iron boxing-ot is tart.
A Hot Iron a súlyzós,csoportos edzés.
Hetente két három alkalom,egy óra egy alaklom.
Kaja ügyben újat nem tudok mondani,vagyis de,egyet.Kerüld a mesterséges édesítőket,koffeint,tejtermékeket.Mindenféle tejterméket,kivéve sajtok.
Ezért majd nekem esnek páran,de a tej nem embernek való.
Szia!
Én szerintem 100 fölött voltam,mikor szültem,92-vel jöttem ki a kórházból,94 kilóval kezdtem diétázni,70 kilónál belépett a sport az életembe,ami azóta már olyan számomra,mint a levegő:-)
Jelenleg 60-62 kiló vagyok,és edzőként dolgozom:-)
Futás+Hot Iron kombi.
Szóval van kiút!!!
Szia! Első fiammal 28 kilót híztam 30 at adtam le. Most a lányommal, 30-32 kilónál járok és még nem szültem...
Az első 6-7 hónapban nem nagyon mozdult meg. Szülés után olyan mínusz 8 kiló volt a mérlegem, aztán a 7 hónapban megindult.
Semmit nem tettem, nem mozogtam, csak annyira figyeltem oda, hogy mennyit eszem és 6-7 után nem ettem semmit. Nehéz volt tartani, mert szoptattam, de sikerült.
Nem tudom, hogy most hogy fog menni, de most már nézem mozgási lehetőségeket. Pár hónap múlva okosabb leszek.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- A mi kis történetünk
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem.Jár-e valaki ide és megosztaná tapasztalatait másokkal is?
- Milyen apró kedvesség történt veled, amit másokkal is megosztanál, hogy felviduljanak?
- Tudtok olyan oldalt ahová saját képeket lehet feltölteni, és megosztani másokkal?