Milyen apró kedvesség történt veled, amit másokkal is megosztanál, hogy felviduljanak? (beszélgetés)
lehet, apró kedvesség nem történik, vagy nem vesszük észre
:-)
Tegnap a zsúfolt busszal mentem haza. Egy 85 körüli néni ült mellettem. Le akart szállni, felállt és jelzett. Tudtam, hogy kanyar jön, féltettem kicsit, hátha nem tud jól megkapaszkodni a zsúfolt buszon. Reflexből átkaroltam a hátát-felállni nem tudtam, csak úgy ülve- és megfogtam azt a kezét, amivel nem tudott kapaszkodni, közben rámosolyogtam. Leszállás előtt volt annyi ideje, hogy megsímítsa az arcom, és azt mondja: Kedveském,magának a szeme is mosolyog.
Igen jólesett.Ma is mosolygok, ha eszembe jut.
Nagyon régi történet,tizenéves sündisznóhajú lányka voltam,lompos fekete ruhákban.Egy bácsi megállt előttem a buszállomáson,belenézett az arcomba,és csillogó szemmel azt mondta:
"Magácska olyan gyönyörű,mint a Blaha Lujza! " :D
Legközelebb megnéztem a könyvtárban..valószínű ő is inkább belül volt szép..de azért nagyon büszke voltam rá,h ez jutott eszébe rólam egy bácsinak:D
JHa, hogy ma már ért egyszer, csak nem vettem észre?
És még azt hittem nyitott szemmel járok a világban ...Na tessék Egyszerre ciki, és öröm
Ma az egyik szomszédasszonnyal összefutottam, tegnap -szinte-hajnalban a boltban. Azt mondja, olyan jó volt a tavalyi sombefőtt, amit adtál. Mondom neki, akarsz csinálni? Hát igen. Szedtünk, és befőztük.
Majdnem olyan, mint a meggy, csak kicsit több a gond vele. Megcsináltuk. Örülök, örül.
A hét végén egy szupermarket parkolójában benn ültünk a kocsiban, már indulni készültünk,mikor elment előttünk egy anyuka,a kislánya benn ült a bevásásárló-kocsiban.Tán 2 éves kislány lehetettt,valami kiflit majszolt,én meg néztem,és elmosolyodtam,de vagy 8 méterre voltam tőle,ráadásul az anyósülésen ültem..
Ő meg odaintegetett nekem:) :)kinyújtva felemelte a kis kezét,és integetett:) Az anyja is egészen meglepődött,csak kereste a fejét forgatva,hogy kinek integet a kislánya:)
....magától integetett,én nem csináltam semmit,csak mosolyogtam rá.
Megállapítottam,hogy kisugárzásom van:D hogy ilyen messziről észrevett,és reagált rám,nekem ez nagyon nagy élmény volt:)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Comb simogatása, egyszerű kedvesség?
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem.Jár-e valaki ide és megosztaná tapasztalatait másokkal is?
- Tudtok olyan oldalt ahová saját képeket lehet feltölteni, és megosztani másokkal?
- Vannak itt olyan anyukák, akik a szülés után 30-40 kilót fogytak és megosztanák a történetüket másokkal?