Azokat várom ide, akiknek jókedvük van és másokat is (beszélgetés)
Jaj, nincs nekem semmi bajom, csak ahogy olvasgattam itt-ott, ezt-azt, arról jutott eszembe az a vicc. Azóta azon gondolkodok, hogy lehet, ez nem is vicc volt? Mert kislány koromban valóban élt a városunkban egy hasonló mentalitású rend őr!!
Esetleg megtörtént? Még azt is el tudom képzelni, de a szitu viccnek is jó! :))
A felhők felett mindig kék az ég.
De az élet nem a felhők felett játszódik. Ezért nem is felhőtlen.
De most ragyogó idő van, nézd a jó oldalt.:)
Olvasgatok itt is, ott is, amott is... nem mindenütt egészen felhőtlen az élet...
Eszembe jutott egy ősrégi vicc, amikor a rend őre... (mert akkor még ott álltak minden utcasarkon, ügyelték a rendet!)
Nem volt más dolga, hát belerúgott a telefon póznába: ácsorgunk, ácsorgunk, a hírek meg csak futkosnak, futkosnak??? :)))
A tipikus kis kötözködős rendőr, semmi kilengés, itt én vagyok, aki vagyok... jelszóval tartotta felügyelete alatt a dolgokat! :)))
Köszi! Nekem igen! Délelőtt jócskán eltöltöttem az időt a piacon. Így d.u. (ahogy nálunk mondják) nyugodtan ültem a fenekemen. :))
Most is kerültem már egy órácskát. Ragyogó napsütés, tombol már a nyár.
Szinte hallom, ahogy élvezi a földön a borsóm, és csak hízik, csak hízik... tudja, hogy akkor imádom, amikor már duci! :))
Szevasztok, jó reggelt mindenkinek!
Napsütést tudok küldeni, de a pálinkát meghagyom másnak! :))
Szép jó reggelt!:)
Vidám, napsütéses időt nektek is!
Szevasztok!
Én már ismét itt vagyok, sehol senki???
A kis ártatlanok! :)))
Egyébként nagyon nagyot néztem, amikor a tv-ben arról beszéltek, hogy a sertés legalább annyira okos, és tanítható, mint a kutya! És be is bizonyították. Hát alig-alig akartam hinni a szememnek.
Legalább azt már tudják, hogy a kaput becsukják maguk után? :)))
Szervusztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Itt szépen süt a nap, körbenéztem, mi újság van, most már gép kikapcs, és indulok a piacra. Majd jelentkezek.
Ezekkel a zörgős házimunkákkal én is így vagyok. Minden hang mérföldekre hallatszik a panelban, én is azért szoktam inkább kora reggel szétnézni itt a hoxán, és net-en, mert az "csendes tevékenység". Én sem örülök, ha valaki reggel 6-kor kezdi klopfolni a húst, vagy este 8-kor kezd porszívózni. :))
Boldog szülinapot!
Most lehet izgulni, hogy fiú lesz-e, vagy lány?? :))
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Írjatok olyan híres emereket, akiknek a nevében ország vagy város neve szerepel?
- Azok véleményét kérem akiknek alsó protézisük van?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Sajnálom azokat, akiknek az ünnep nem az örömről, hanem a...