Akik babát szeretnének (beszélgetős fórum)
Szia momo!
Szerintem is jó, ha vársz egy kicsit míg kiürül a szervezedteből fogamzásgátló. Lehet, hogy cilkusod picit ingadozhat, de nem biztos. Érezhetsz némi mellfeszülést is, ahogy a hormonszintek változnak a gyógyszer abbahagyása után.
Aztán szeressétek egymást, amikor jól esik. Csak ne legyen kötelező a szeretkezés.
Sok sikert kívánok nektek és mielőbbi gyermekáldást! 🍀
ziasztok!
Örülök hogy találtam egy ilyen oldalt :) Hát Őszintén? Nem is tudom hogy kezdjem! :/ Nyolc éve vagyunk együtt a párommal! Hét évig szedtem fogamzásgátlót és most úgy döntöttünk hogy babát szeretnénk :) Voltam már nőgyógyásznál is elmondtam neki hogy babát szeretnénk a párommal, rendre meg is vizsgált rák szűrést, és egy hasi ultrahangot is végzet! Ott minden rendben volt :) most az eredményeimre várok ahol remélem jó lesz minden! (Szerettem volna tanácsokat kérni a Dr. Zsolttól, de elég lekezelő volt velem, mintha nekem fejből tudnom kellene hogy mire figyeljek majd és mit ne csináljak! Ez elég rosszul érintett!
Apropó a gyógyszert most hagytam abba ebben a hónapban , kissé félek hogy most mi fog történni a testemmel, pattanások? Elhízás? Vagy esetleg fogyás? Az utóbbi hónapokban jött fel rám 3 kiló gondolom a gyógyszer miatt! Súly problémákkal nagyon nem volt problémám, de a pattanásokkal sem, a menzeszem mell sem volt gond előtte! Remélem most sem :)
Mire kellene oda figyelnem? Hat hónapot szeretnék várni míg kiürül a szervezetem, bár a doki azt mondta 1 hónap is elég! De én inkább biztosra megyek!
Valaki segítsen!
Sziasztok!
Mi is idén tervezzük a 3. babót :)
sajnos január óta sikertelenül :(
picit szomorú vagyok 11 illetve7 éve még olyan simán sierült
elvileg ma várjuk a nem vártat eddig semmi,hőmérőzöm a hőm 36,9 /cover line nekem 36,25-nél van meghúzva/még ma is
Fertility szerint 5.-én volt ovum,tegnap egy 25-ös teszt negatív lett,szóval lehet ez a hónap is kuka....
szerintetek mikortól érdemes orvoshoz fordulni?
Értem, kitartás! Össze fog jönni! :)
Sikerült azóta vizsgálati helyet találni?
Sajnos már a 8. :( de nem akar összejönni a babuci.
Azért kell a vizsgálat.
Szia!
Sajnos ebben nem tudok segíteni, az én férjem még nem volt ilyenen, remélem nem is lesz rá szükség.
Nektek ez hanyadik próbálkozós hónap?
Sziasztok!
Érdeklődnék olyanoktól akik már voltak (vagyis a párjuk) sperma vizsgálaton,hol találtatok (melyik városban? )és mennyiért olyan helyet ahol ezt vizsálják?
És sokat kell ilyenkor várni,hogy fogadjanak?
Mégcsak tegnap beszéltem a dokival,és mondta,hogy vizsgáltassuk ki a páromat és ha nála minden rendben lesz akkor jövök én. :)
Most elkezdek keresgetni a környékünkön merre lehet mennünk. Gondolom Pest lesz.
Szia
Nekem már nagyon régen mondták,hogy hátrahajló nekem is a méhem, de nem befojásol semmit azt mondták,talán egy rákszűréskor került szóba.
Nem jársz rákszűrésre nőgyógyászhoz?
A kutyus póz hát nálunk elég gyakori :) de így se jön össze.
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Akik az idén döntöttek amellett, hogy babát szeretnének
- Akik nagyon szeretnének Babát:)!
- Cukorbetegek akik babát szeretnének!
- Akik mostanában szeretnének babát
- Vannak olyan szülők, akik nem (csak) egy pici babát szeretnének magukhoz venni, hanem esetleg idősebb(ek)et?