Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom, nem túl aktív ez a fórum, azért ha még valaki olvassa, leírom, hogy nekem sikerült kb. 1 év alatt leadnom 12 kilót. 79 kg voltam, mikor elhagytam a cukros ételeket, ha édességre vágytam nyírfacukorral csináltam sütit, vagy gyümölcsös joghurtot,stb. Nem ettem vöröshúst, és heti legalább négyszer tornáztam 35-60 percet, mikor mennyi időm, vagy erőm volt. Szépen lassan mentek le a kilók, és kb. fél éve tartom is a súlyom, annak ellenére, hogy a torna sem olyan rendszeres, és gyakrabban "bűnözök".
Mindenkinek kitatást a fogyáshoz!
sziasztok csajok :D
hát nálam is változó a helyzet....de ma reggel 68,9 kg voltam :D tökre örülök ám neki....bár sokszor ingadozok 69,5 és 70 között...de legalább már 70 fölé nem megyek :DD
na de hajrá mindenkinek...
30.heti merlegelesem 64,4!0,8 lement megint!:-)))
Haladok a 60 fele!
Ki hogy all???
Na,ma reggel mar 64-el kezdodott a merleg...nem birtam hezfoig varni:-))))
Most megint felspanolodtam ettol..:-)))
Gratula mibdenkinek aki fogy!!!anbak is aki esetleg nem,de kitart!:-)))))
Kosziii:-))))
Igyekszem....:-)))
pont ezt akartam írni,hogy az a 2 deka az semmi :DDD
amúgy ma reggel csoda történt 69,8 kg-ot mutatott a mérleg. :DD végre 6-al kezdődik :DD pedig este még 70,5 kg voltam :DDD fél kilot kialudtam ezek szerint :D
szia...én itt vagyok...csak sajnos nincs mit írnom...a helyzet változatlan...bár tegnap esti mérlegelésem 70,5 mutatott...megint lement egy picit...azt a fél kg vhogy még lekell adnom....:D
és nálad??
Hello Csajok!
Sehol senki????
Eredmenyek???
Koszi!:-)
Gondolom tetszik neki...mindig taperal:-DDDD
Párizs ez igen,akkor jó kirándulást :DD
Orsi mi meg várjuk a képet :D
Megvan a foto,reggel felteszem majd a geprol,telorol nem tudom...jo??
Ugyan azt a cuccot vettem fel,amiben az indulo kepen vagyok!
H abszolut lathato legyen a valtozas!:-)))
Gratulalok!az evfordulohoz!:-)))
Ha nekem irtad h tegyek fel kepet,oke!
Este megkerem az uram h fotozzon le!
További ajánlott fórumok:
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Akik 75 kg körül vannak és 10-15 kilót fogynának
- Akik csak néhány kg-t fogynának
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)