Akik 75 kg körül vannak és 10-15 kilót fogynának (beszélgetés)
Rendszeresen járok orvoshoz. Hormonjaim, pajzsmirigyem szinte tökéletes, csak a prolaktinom lett most magas, mert a fiam miatt beindult sajna megint a tejtermelésem.
Ilyeneket nem tartok, mert nem egészségesek.
:D
Kitart a véleménye mellett. Ami nem gond. De az se baj, ha átlátja mit ír a másik.
És igen: attól függ minek nevezzük a dolgokat :DD
Elvégre például :D én is versenyszerűen sportolok :) Van saját rekordom meg minden :D
Meg mintha fogynom kéne és tanácsot kértem volna...
Na mindegy, leszögezte hogy a sport hiánya komoly betegségeket okoz. Oszt pont.
Ne vitázzak.
Minden olyan fizikai aktivitás ami nem sport, az nem számít. Komoly beteg leszek.
Megvan!!!! Én nem is dolgozni járok, meg kutyázni, hanem sportolok. Gyorsgyaloglok, súlyt emelek, meg hasonló sportosságok.
Leesett a kő a szívemről. Egészségesen halok meg.
Igyekszem kérem igyekszem.
Mert okés, hogy leszállsz egy megállóval hamarabb....csak ugye vonaton ez elég nagy távolság :DDDD Három várossal arrébb :DDDD Meg ugye a lift....csak a hegyen nem jár :D
Én nem bántok senkit, nem célom. De vesszek meg, aki ilyeneket ír, az még nem talpalt végig egy műszakot.
Vannak stagnáló időszakok.
Majd kitapasztalod, hogy neked mitől indul be megint a fogyás.
Jé, te megértetted amit írtam?
Milyen fura:-)
Te tényleg nem olvasod el amit írok? Az aktív életről és a tornáról volt szó.
Befejeztem veled, csak fújod a magadét...
A nagymamám pedig nem élt, hanem él ma is.
Igen, mindenkinek van 1DARAb rokona, aki egy teljesen más században felnőve, ezer évig élt, pedig ivott, dohányzott és zsírt evett cukorral szakmányban. A vele egy évben születettek százezreiről pedig nagyvonalúan elfeledkezik :)
Még szerencse, hogy az orvosi statisztikák senkinek nem az 1-2-3-5 rokona alapján készülnek, különben kihalt volna az emberiség. :))
Egyszerűen átálltam egészséges éetelekre. No cukor, no fehér liszt, kevés gyümölcs. Kerülöm a gyors ch-kat.
De ez nem nehezen megy hanem sehogy. Edzenem kéne.
Dehogynincs! Nagyon nagy teljesítmény ez!
Milyen módszerrel fogysz?
A vége mindig nehezebben megy le. Nem baj az, ha néha stagnálsz. Sőt az sem, ha néha dobsz egy nagyobb löket szénhidrátot.
Igen -49, de nincs miért kalapot emelni, 20 még hátra van és sajna nem mozdul. Ma nem bírtam megenni a diétás kajáimat, cska édességet bírt enni. Olyan rosszul voltam, majdnem elájultam.
Szeretnék mág edzeni járni, de nem tudom mikor lehet majd.
Én paleo-harcos-fegyenc vagyok :D
Én csak ajánlani tudom a harcost is :D
5.lépés--teljes fekvőtámasz 3*5 + 1*16 térdtámasszal
6.lépés--guggolás zárt lábbal 2*26
3.lépés--bicska húzódzkodás 2*6
5.lépés--nyújtot lábemelés fekvésben 2*16 + 1*26 derékszögű lábemelés
2.lépés--egyenes híd 1*10
2.lépés--varjútartás :D egyelőre teljes három másodpercig :D :D
És közben még csinálok vádlit, annak nem tudom mi a hivatalos neve, kölcsönadta a fiam a második kötetét a könyvnek :D
Előtte kb. 20 perc bemelegítés
Nem lesznek nagyok :D ez nem arról szól :D formásodik az ember lánya :D persze ha nagyon belehúzol lehet nagyobbakat is építeni :D de ezek olyan jó kis használható szikár izmok :D