2017 újév körüli, januári babák (beszélgetés)
FeketeBoszorka, olvasod meg a forumot?? Ha igen, gyere, varunk Teged is a Tanyan. Irtam itt neked mar korabban uzenetet, privatban, de szerintem nem olvastad. Jelezz ha olvastad ezt.
Boszorka, ha meg olvasod a forumt, olvasd el az uzeneteid, irtam neked itt, az oldalon ;)
Ja, es itt az oldalon kuldtom az uzit. Vagy emailt irjak inkabb?
@entt, el sem hiszem, veeegreee :) Irok neked privat uzit. Olvasd majd el.
Boszorkanak is irtam, de szerintem o sem ovasta...de ha itt olvasod, akkor tudd, varunk teged is. ;)
Lányok nem tudom jár e még erre valaki. Most olvastam hogy anyatanyán vagytok. Én nem tudok regisztrálni. Mondjuk a két csöpp mellett nem nagyon van időm, de azért néha benéznék hozzátok. Segítsen valaki.
Ok. Bejelentkeztem. Irok majd. De en meg azert csodalkoztam mi ez a nagy csend itt. De akkor mar az anyatanyan irtok. Jovok oda.
@entt, Boszorka, titeket is varunk. Akit kifelejtek nezze el nekem :) Termeszetesen mindenki a kis csapatbol.
Intezkedtem :) Gyere hamar :)
Csak en meg kozben autoban vagyok, utazunk.
Irtam uzenetet csoportnak vegyetek fel : )
Nem voltamaptop kozeben...
Mokuspocok, pottom im here ☺
Regisztraltam anyatanyara.
A csoportba is jelentkeztem de nem sikerult.
Segitetek ?
Lollipops? Where are youuuuu??? :)))))
Hat annyit tudsz tenni elso korben hogy semmilyen tejtermeket nem fogyasztasz es ha nem tapasztalsz javulast akkor mutasd meg a gyerekorvosnak hatha kitalal valamit ra.
Lehet mert ma már jól aludt. Tejkiütesre tudtok valamit? Egész arca pottyos...😞es meg lehet viszket is.
LOLLIPOPS HOL VAAAAAAAGY??? O.o
Szep nagy baba! Biztos a frontot erezte a kislany :)
Ne haragudj..a mellgyulladas miatt írtam hátha tudok segíteni. Nem volt könnyű terhességem... De ha bántó akkor nem írok többet...
Hat ez oriasi...
"Olvaslak benneteket a kezdetektol(!),de nem volt kedvem irni"
Most ugyan mitol jott meg, aruld mar el..
Köszi Pöttöm. 3770 g mal született 1 hónaposan 5000g ☺. Ducijuci☺
Ma éjjel nembtudom mi volt...fél egytől kettőig fent volt. Most meg fél öt óta nyög meg kínlódik...😞
Szia Mirko! Gratula a kislanyodhoz! Remelem szepen gyarapodtok :)
Sziasztok bocsanat h beleírok...olvaslak benneteket a kezdetektől. ☺ csak valahogy írni nem volt kedvem...jan.3 án született a kislányom úgyhogy sorstárs vagyok.. Mellgyulladasom nekem is volt. Eperke..nekem sem jott a gyulladtból szinte semmi. Antibiotikumot is kaptam. Babának semmi bajt nem okozott igy helyre jottem 4 5 nap alatt. Kitartas. Borogasd szopi elott melegvizessel utana jegeld. Nekem ezt ajanlottak es be is jott.
Nem lehet hogy nem jo a technika? Nem jol szopizik a baba?
Sirok csajok... Szoptatok ezerrel Noel olyan mint egy szovjet porszivo... Es a poen h alig sziv ki valamit
Eperke,babat ratenni. Csak o tudja a leghamarabb hyretenni. Piszokul fog fajni de igy van.
De segithet a melegvizes palackkal borogatas, es korkoros masszirozas. Fejes. Kitartas.
De en azt mondom probald meg a babat ratenni
Sziasztok Csajok,
A mai nap begyulladt a mellem 40 fokos lazzal fekszek iszonyat kin amit atelek nem kivanom senkinek.ha jobban leszek wn is regisztralok anyatanyara addig is kuldjetek az erot...
Mokuspocok es pottom en is birom ahogy dicseritek a ferjeiteket. Mosolyt csaltok ahogy irjatok.
Pottom, te olyan vagy mint en :D :D :D
Te aztan tudod dicserni a 'zuradat, akarcsak en :D
En mar annyiszor megmutattam neki az ajtot, meg felirtam egy papirra az anyucikaja cimet (hogy tutira odatalaljon), de nem bir megindulni :)
Pedig egyszer mar a cuccait is osszepakoltam, akkor se :)
Ezt most elrohogom tenyleg, de agyhugykovet kapok attol ha itt idegesit amikor nem kene.
Igen, legalabb meg veszi a lapot barmilyen marha is neha. Ez meg a jobbik eset, rosszabb lenne meg ez sem lenne. Jol megszenvedtel a kicsi Emiliert hallod :( es fantasztikus hogy ennyi kuszkodes utan is, igy kimerulve is a vilagra tudtad ot hozni. Le a kalappal, nagyon eros vagy!
Mokuspocok, nekunk pelusbol a happy bella valt be, az auchanban szoktuk venni es az ara is jo amugy, 78 darabos big pack olyan 4000 forint korul van, ez a 2es meret. Tapasztalatom szerint semmivel sem rosszabb minosegu mint a pampers es a tobbi magasabb arfekvesu pelenka. Mi szeretjuk es most neztem a brendon honlapjat hogy epp akcios, 3000 forintba kerul :)
Pottom sajnalom hogy ilyen kalandos ejszakad volt. Elhiszem hogy jol esne ha a parod atvenne ejszaka Balintot es te is tudnal aludni kicsit. En ezt mondtam a kezdetetol a ferjemnek hogy egy csapatnak kell lennunk es egymast segiteni mindenben hogy a picinek a legjobb legyen. Na de a reggelit es kavet agyba kaptad ☺
További ajánlott fórumok: