Fogyj januárban 5 kilót! (beszélgetős fórum)
Sziasztok, kissé eltűntem, mert február óta, a mai nappal sikerült lemennem az akkori eredmény alá.. és még mindig nincs meg az 5 csillag..:-((
Közben kiderült, hogy a pajzsmirigyem a terhesség alatt kissé " tönkrement" alulműködik, gyógyszert is szedek rá ami még kb másfél hónap mire hatni kezd..
Életmódi, avagy okos étkezés és mozgás
rosie1 indította:)
SZiasztok!
Én is itt vagyok ám. Ma bepróbálkozok a gyümi/lénappal, eddig elég jól megy. Most egy kicsit elcsábultam, ittam egy kis húsleves levét, no de hát először csinálom. Egyébként az is a terv h hetente fogok tartani egy gyüminapot.....remélem mindenki jól van, tényleg nagyon eltűntetek. Mindenki elpártolt a másik fórumba? Vagy van egyáltalán másik fórum!
Na cuppantok mindenkit!
Pusszzz
Én is itt vagyok mindennap felnézek ide de nem mindig tudk hozzászolni. :))) Így csak követem.:)
De most ismét visszatértem a 62 kg -ra :))) Remélem már csak lefelé megy nem visszafelé :)))
Hát tényleg eléggé leült a csevej, olyan mintha négy-ötünk kivételével mindenki feladta volna:(
A saját naplómat folytatom, bár azt is csak ketten olvassák, de sebaj, nekem jólesik írni:)
Igen, úgy látom én is... én már fel akartam vetni, hogy búcsúzkodjunk, mert ez így elég lapos...nem akarok traktálni senkit, főleg, ha ne is olvassuk :-)
Én a naplómban folytatom, és az életmódot is, természetesen. De van egy ötletem: új fórumot indítok, hátha csatlakoznak többen. Akinek még van kedve, jöjjön oda. Ha elfogadták, hozom a címet!
Goodbye!
Sziasztok, jó reggelt!
Te milyen figyelmes vagy Rosie, jó kis gyakorlatok:)
Tegnap sikerült megtartanom a lénapomat, persze ma már hajnalban eszegettem a banánomat.
De az eredmény nagyon jó, a gyüminap és a lénap -2 kg-ot hozott:) Ma már nem lesz ilyen drasztikus a napom, de azért nagyon odafigyelek, hogy ne sok jöjjön vissza.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! A naplómban leírtam egy egyszerű, rövid, de hatásos tartásjavító tornát mindazoknak, akik idegenkednek a mozgástól. Ennyi nem árthat, csakis használ! Én a napközis kölykeimmel szoktam végezni, imádják! :-) DFőleg, hogy én is csinálom, és azt aztán utánozni akarják.
Sok a gerincferdüléses, lúdtalpas gyermek, nekik elmondom, háromszor annyi idős öregasszony vagyok, mint Ti, és meg bírom csinálni :-) Ilyenkor kacagnak, és jó hallani, hogy de nem iiiiis és csinálják, rendületlenül! :-)
Köszi, reméltem hogy nem lettem kidobva:))
Várok türelemmel:)
Igen próbálom majd mindenképp, én graham lisztet használok már régóta, csak még a zsemlemorzsát nem váltottam ki, de majd előbb utóbb az is sorra kerül.
Lehet, hogy megint pacalt fogok csinálni egynek, az pedig savanyúval megfelelő ebédre, tudom te ezt nem díjazod :)) de hát én oroszlán vagyok.
Szép napot Kata, aztán gyere majd :))