Hogyan fogyjak 5 nap alatt 2 kilót? (tudásbázis kérdés)
Az ebéd legyen az utolsó aznapi ételed, de az is kevés, és inkább csak fehérje.
Minden este menj el futni legalább 35-40 percet. Két kiló mindenképpen lemegy így 5 nap alatt.
De abbahagytam.Sajnos utálok sportolni,és csak addig teszem ameddig muszáj :(
Fokozatosan álltam vissza arra,hogy újra normálisan egyek,és nem jött vissza.Anyukám is pont így működik :D
Talán ez a legjobb ötlet, ami rögtön eszembe sem jutott!
De valóban légy óvatos, kedves topikindítónk, és ne "koplalatsd túl" a szervezeted, mert az ellenkező hatást váltod ki...
:))) különös tekintettel a rád váró ingeráradatra, amit a lagzi jelent.:)))
"69 kgsan kezdtem el fogyózni, most vagyok 90"
ez most komoly?? :)
mi lett volna ha hízni szerettél volna?,amúgy én is pont így vagyok...
Picit megkéstél ezzel, de előfordulhat, hogy sikerül, ha az alapokkal már rendelkezel egy "tisztulás"-hoz.
Pontos és érdemi választ ilyen kevés információ mellett nem lehet adni a kérdésedre. Fontos lenne tudni ehhez a jelenlegi súlyod, a magasságod, a korod és hogy milyen táplákozási szokásaid vannak.
Ezek hiányában csatlakozom a 2. hozzászóló véleményéhez: "vegyél egy új ruhát:D"
Ha azonban egy kéthetes tisztulási szakasz végén lennél, két nap alatt teljesülhetne a vágyad minden különösebb erőfeszítés és következmény nélkül.
ha most egy hetet koplalsz vagy alig eszel, elkezd a szervezeted raktározó üzemmódban működni, aztán te meg esküvőn vagy utána jól bezabálsz mert rádjön az éheztetés miatt
és duplán szeded majd vissza ami lement, ráadásul zsírosabb leszel mint előtte...
tudom én igy hiztam meg, 69 kgsan kezdtem el fogyózni, most vagyok 90, ugyhogy vegyél egy ruhát ami tetszik magadon és kész:D