Mit tehetnék, hogy lefogyjak 15 kilót? (tudásbázis kérdés)
Sokkal kevesebb szenhidratot vigyel be,mint eddig.
Ha eddig nagy adagot ettel,akkor csokkentsd azt is kevesebbre,mindig egyre kevesebbre,de azert maradjon a tanyeron,hogy a kovetkezo etkezesig kibird.
Koplalni tilos. Nincs nasi!Legalabbis nem mindennap kellene.Ha megengeded magadnak(en igen),akkor meg valogasd meg,hogy mit.De en nem is kivanom.
Hagyd a hulye teakat,bogyokat stb. Csak hizni fogsz.Fogyni tuti nem.3 etkezes legyen meg.
Aztan sokan unalombol esznek,probalj csak akkor,ha tenyleg azt erzed,h ehes vagy.
Mozogj sokat.
Az sem igaz,h korlatlanul ihatsz dobozos gyumolcsleveket,stb,mert nem. Tele vannak cukorral. Inkabb vizet igyal.
A lenyeg az ,h ne kinnak eld meg,hanem eletmodnak tekinsd,valts.Ugy alakitsd,hogy szamodra tarthato legyen.Lassan,de jon a valtozas majd.
Ne haragudj nem kötözködés, de ezt had értsem már meg. Aszongya: "Próbáltam már mindent (Benevita, ZeaTax, Zöldtea kapszula, stb...) "
Mindent próbáltál, ja...
Egyébként az alkohol hizlal. Én már azért parázok, hogy 2-3 havonta iszok pár pohár bort. De hogy mindennap??? 19 évesen??? Noormáális Margit?
"...de ha tehetem, akkor..."
Szóval talán minden nap kellene, és meglehet hogy kevés a 30 perc, mert esetleg ezzel nem tudod elérni azt, hogy több kcal-t dolgozzál le, mint amennyit naponta beviszel a szervezetedbe!
Csak nézz utána, hogy a napi kis üveg pezsgőd mennyi kcal-bevitelt jelent + a napi kaja, és ha még az az napi 30 perc sincs meg, akkor ne is csodálkozz, hogy ha esetleg inkább hízol, mint fogynál!!!
És ez akkor is így marad kedves, ha ezer közösségi oldalon rakod fel a kérdésedet. A tények bizony makacs dolgok!!!
Atya ég!
Igenis tornázz bakker!
Az, hogy tanulsz, nem veszi el az egész napodat, ne kamuzz!
Igenis tornázz, sétálj, fuss, vagy bármi, csak mozogj!
Meg ja, ne egyél annyit!
Pfff!
Biztos nassolsz is....
Egy kis üveg pezsgő minden nap?
Tudsz élni. :))))
És de,a pezsgőtől bizony hizlal,plusz visszatartja a vizet is. Én pezsgöt pl nem is ihatok,mert nem ok a vesém. Tiszta ödéma leszek tőle
Beállított étrend,több mozgás.Ez a titka.
Egyél 6* keveset és 2 naponta járj el mozogni.
Szia! :) tudom, hogy önmarketing, de olvasd el a cikkem, szerintem segíteni fog.
Emellett ajánlom, hogy ne használj se porokat, se kapszulákat, se teákat, semmit. Semmit nem használnak, némelyikkel ártasz is. Sok sikert!
Sziasztok!
19 éves lány vagyok, és rettenetesen küzdök a kilókkal. (sajnos a családban sok az elhízott).
Próbáltam már mindent (Benevita, ZeaTax, Zöldtea kapszula, stb...) ezen kívül nagyon igyekszem betartani, hogy ne egyek sokat, illetve csak csirkét eszek salátával, néha barnarízst. Rengeteg vizet iszom.
Egy valami van: egy kis üveg extra száraz pezsgőt (ezt a csavaros tetejűt) el szoktam kortyolgatni. De én nem gondolnám hogy az lenne a gond.
Futópadot vettem. A főiskola miatt sajnos kevés az időm de ha tehetem, akkor beállított programmal 30 percet futok.
Mit tudnék csinálni? Esetleg házi praktikák, amik beváltak? Kezdek félni, hogy nem sikerül fogynom :S
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék?
- Mit tehetnék az arcommal, hogy összeszedje magát?
- Ettem, hogy lefogyjak
- Anyám nem engedi, hogy lefogyjak.