Aki tud, segítsen, Pannonos ügyben... (beszélgetés)
Nekem is Pannon netem van. Most kaptam sms-t a gépre, hogy elértem a 4GB-ot, de nem is használtam a netet, mert 5 napig nem volt netem, mert kikapcsolták. Meg nem is töltögetek semmit sem.
Kikapcsolják a netet és amiért vissza kapcsolják fizetni kell 7500 ft-ot. Már havi számla kijön belöle.
Nagyon drága a net és sokszor lassú. Augusztusba jár le a 2 év hűségnyilatkozatom. Nem tudom, hogy megtatóm-e ezt a Pannon netet.
Sok panasz van rá.
Nálunk nem cserélik, venni kell. Kérdeztük használt telós boltban is az olyan telefont, ami tudja a 3G-t, hogy abba beletenni a kártyánkat, és adatkábellel a géphez kötni...de egy olyan teló is 20-30 ezer ft.
Azért szomorú, hogy fizetek valamiért elég sokat, és egyszerűen nem segítenek, ha baj van. Ha abbahagyom a fizetést, akkor felbontják a szerződést, ami meg azt jelenti, hogy kb 70ezer ft kötbért fizessek... Vagyis akkor jobb, ha 6 hónapig fizetek a semmiért!!!!
Nekünk is most romlott el,egy ismerős kicserélte,de azt mondta legközelebb 30 ezer körül kell fizetni.Az én hibám volt mert leejtettem a laptoppal együtt,és eldeformálódott.
Amúgy meg én se szeretem,mert nekem is nagyon lassú,ráadásul még le is korlátozták a sebességet,merthogy letöltöttem valamit,pedig semmit sem,nem is értek hozzé.
Vagyis most ott vagyok, hogy használni nem tudom, de fizessek még 6 hónapig havi 6200ftot
???? Vagy vehetek közel 20 ezer ftért egy másikat, hogy egyáltalán akkor ne a semmire fizessek havonta? Ennyit mondtak az egyik boltban...
jó, mi????
Most kölcsönbe van itt egy, de hát ezt se ingyen, köszönöm szépenért adták oda, ha a hónapban itt marad végig, akkor fizetnem kell a havi díját...
És hozzáteszem a pannon nagyon lassan megy itt, a havi 5G-t nem tudjuk kihasználni, max havi 1,5 G ment el...annyira lassú egy youtube videót nem tölt be (3-4 perceshez kell negyed óra töltés) És persze felbontani nem lehet a szerződést. Sajna más lehetőség nem is nagyon van, 6km a megyeszékhely, de olyan, mintha világvégén laknánk:((((
másfél éves:( egy évig vállalták ...
és persze 2 év hűséget irattak alá, amikor a tv orrvérzésig reklámozta az egy évet:(((
Mennyi idős a modemed?
Ha még garanciális, vidd be bármelyik Pannonba, kötelesek beküldeni szervíbe, ingyen!!!
de jó, rátaláltam a fórumra... pannon gondom van, tönkrement a modemünk, és még van hűségnyilatkozat, mit tudok tenni? netezni nem tudok, (ez kölcsön modem, másik szolgáltatónál)
hogy, hol tudok másik modemhez jutni?
Szia!
mit értesz azalatt hogy közel van a tüzhöz? számlatartozás?
sziasztok.Várom azon emberek jelentkezését,akik a pannon-nál közel vannak a tűzhöz.A többit privibe.Csak olyanok írjanak,akik nem véleményt,hanem valós segítséget nyújtanak.
Köszönöm
Horváth Béláné
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Logikai feladat, nem boldogulok vele! Aki tud segitsen!
- Aki tud németül az kérem segítsen!
- Aki munkaügyben dolgozik segítsen!!!
- Aki tud segítsen illeték ügyben!!