Ajándékok, meglepetés ötletek? (beszélgetés)
7. Franc22
2009. dec. 13. 17:44
mi anyukáméknak egy COriasztot vettünk és mind kettőnek egy csomagot(tusfürdő, spray és ilyenek)
3éves kisöcsémnek egy laptopot kicsiknek
anyósnak egy pataki tálat
apósnak 2sörös korsót
6. csizmatomi
2009. dec. 13. 14:29
Igen, naptár, bögre, póló hógömb kispárna huzat, puzzle... stb. a gyerekek fényképével (rossmann, photo hall) vagy digitális fényképkeret (ez kicsit drágabb) - fényképekben gondolkodva, az előttem szóló fonalán elindulva. :))
5. gyöngyi
2009. nov. 29. 18:39
Naptár közös fotóval.Nagyszülőknek az unoka képeivel.
4. 3ca3e86e44
2009. nov. 29. 14:21
Csatlakozom.:)Én sem tudom,hogy mit vegyek Karácsonyra.Szülőknek illetve a barátomnak sem tudok mit venni!
Én egyébként gondoltam pilcsira,mert valószínűleg elég hideg lesz,ezüst karkötőre gondoltam még.Szeretnék saját kezáleg készíteni is valamit a szülőknek,pl.:gyertyaöntés,de azt sajnos nem tudom hogy kell:SÉn is szívesen hallgatnék ötleteket:)
3. Lolka0817 (válaszként erre: 2. - Humor Helga)
2009. nov. 29. 11:49
Ez most vicces?
2. Humor Helga
2009. nov. 29. 11:31
:))
1. Lolka0817
2009. nov. 29. 11:30
Sziasztok!Közeledik a karácsony,és kifogytam az ötletekből...De ezen a csodás ünnepen senki nem maradhat ki az ajándék osztás alól!Aki bármilyen ötletet tud,akár karácsonyra,névnap.szülinapra,kicsinek,és nagynak egyaránt,szívesen fogadnám!
További ajánlott fórumok:
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Karácsony 2013 (SK/DIY) - Dekorációs ötletek, adventi naptárak, sk ajándékok
- Ötletek meglepetés bulira
- Szülinapi meglepetés ötleteket szeretnék! 3 hetes a kapcsolatom...
- 60. szülinapi meglepetés partira tudnátok jó játék és egyéb ötleteket adni 50-60 éves korosztálynak?
- Névnapi meglepetés! Hova menjünk, ötletek?