Ötletek meglepetés bulira (beszélgetés)
Szia
Ahogy itt visszaolvasol ,találhatsz ötleteket.Én csinálnék neki 60 rózsából készült csokrot.
én a férjemnek szerveztem a legnagyobb titokban, a rokonok főztek ,igazi meglepetés volt ,mert nem sejtett semmit.
Csináltam neki egy fotóalbumot amiben a gyerekkorától kezdve élete fontos eseményeit képekben időrendbe tettem
Amikor odaadtuk neki akkor csak végiglapozta,de másnap amikor nyugodt körülmények között végignézte akkor elsírta magát, ez volt vele a célom
Ha lesz még ötletem akkor írok
sziasztok!
Én kérdéssel fordulnék hozátok. A keresztanyám nemsokára 60 éves lesz.Össze akarom hívni a testvéreit.szerintetetk mivel lehetne emlékezetessé tenni? Köszi az ötleteket!
Hát én a nővéremnek szerveztem meg a 40.szülinapját.A régi gyerekkori és a mostani barátnőit hívtam meg.Volt olyan akivel 20 éve nem találkozott.Nagy volt az öröm.
Chippendale fiúk adták a műsort,de nagyon profi módon.(nem volt ízléstelen).Nagyon szupi buli volt.Ja még csináltam egy emléklapot,amit minden résztvevő aláírt.Bekereteztük,azóta a hálójukban lóg a falon.Nap,mint nap emlegetjük.
Sziasztok
Elkezdtem írni a csasztuskát.A gyerekekkel könnyesre röhögtük magunkat,a szövegen,
De azért van még mit csiszolni.
Ha összejön a dolog,kíváncsi vagyok hogy el tudjuk -e mondani röhögés nélkül.,
DDDDD
Szia!
Ha sok vendéget, barátot hívsz, akkor ez egy aranyod, humoros ötlet, főleg, ha a párod nem tud a buliról, pláne a vendégekről! :)
Apukám 40. szülinapja úgy volt megszervezve, hogy az összes vendég és barát a tőlünk 3-4 percre lévő templomtéren gyülekezett a buli kezdete előtt 1/4 órával.
A buli kezdetét kivárva, elindultak hozzánk egyenként, vagy páronként, kb. 1 - 1és1/2 perces időközökkel!
A lényeg az volt, hogy jöttek a vendégek, csöngettek, az ünnepelt ment ajtót, vagy kaput nyitni, jól meglepődött, megörült a vendégeknek, bekísérte őket, és már jött is a következő csöngetés! Az ünnepelt megint kiment, beengedte az újabb vendégeket, és mire visszaért a házba, már jött is a következő csöngetés, és így tovább! Jó muri volt! :)
A torta ötlet is megvan,egy gyerekkori képét fogom ostyára másoltatni.
Ez a műsor kajálás előtt vagy után volt ?
...ez a görög istennős nagyon teszik, megjegyeztem magamnak :))
összefoghatna a család hogy elénekeljen neki valamit a kedvenc fiatalkori zenéiből ..
Köszi a kötény biztos lesz mivel szakács vagy előke valami jópofa felírattal.
Az albumot már elkezdtem ,összeszedni képeket most van folyamatban.
Ez a görög istennős dolog nagyon tetszik ,a két unokahúga biztos benne lenne,
szövegre nem emlékszel ?
hááát májusban voltam egy barátom meglepi buliján mint vendég, neki felfújható gumibabát adtunk többek között, ő is a negyvenediket ünnepelte..
de ez biztos nem jó ötlet :DDDDD
A férjem nemsokár 40 éves lesz.Erre az alkalomra meglepi bulit szervezek.
Jópofa ötletek,felíratok,játékok érdekelnének
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Milyen meglepetés ért ma?
- Szülinapi meglepetés ötleteket szeretnék! 3 hetes a kapcsolatom...
- Ajándékok, meglepetés ötletek?
- 60. szülinapi meglepetés partira tudnátok jó játék és egyéb ötleteket adni 50-60 éves korosztálynak?
- Névnapi meglepetés! Hova menjünk, ötletek?