Karácsony 2013 (SK/DIY) - Dekorációs ötletek, adventi naptárak, sk ajándékok (beszélgetés)
Sziasztok!
Tettem fel képet az idei ajtódíszünkről, olcsón és könnyen elkészíthető!
További szép és hasznos ünnepvárást mindenkinek!
Anita
:) örülök.
nekünk évek óta nincs koszorúnk. egy tálban van 4 kerámiatartós gyertya, körülötte szalagok, narancskaikák, (mű)fenyőágak. ennyi.
Köszi!
Közben találtam a neten olyan képeket is, ahol csak simán vannak a gyertyák/díszek az alapon. És az is szép! :)
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Adventi koszorút szeretnék készíteni, de nem tudok fenyőágat szerezni hozzá! Ilyen szalma alapom van. Mit csináljak vele, hogy szép legyen? Köszönöm ha válaszoltok!
nem rajzol semmit :( nem szereti, így nem is ügyesedik :(
de imádta feketére festeni őket :) én meg h feldobjam, a szélét, amit ugye nem festett le, azt kipingáltam kékre-pirosra-rózsaszínre... itthonra jó lesz így. ő csinálta, úgyhogy nekem nem is kell szebb :D
ügyes:)
ha esetleg veszel vastag ezüst lakkfilcet,és azzal rajzol rá még krikszkraxokat a gyerkőc,,vagy csak bepöttyözi,máris ünnepibb lesz.Lehet,h 3 évesen egyszerű csillagot is tud már rajzolni,oylat,ami tulképp 3 vonal,áthúzva egymáson.
A lakkfilccel a boltban kapható műanyag,de szép,üvegszerű karácsonyi díszgömbökre is nagyon jól lehet rajzolni.
Akkor szépen haladsz:)
A fehér akrilt később is tudod használni,ha jól bezárod a tubust,több évig jó lesz,egyébként meg téli dekorokhoz mindig jól jön a fehér.
ezt most csak 1 bögre liszt, 1 bögre só, annyi víz, amennyit felvesz, meg tán 1-2 ek olaj, h ne ragadjon. simán összegyúrtam.
mivel nem gyurmázási céllal kellett, ez megfelelt így. nem annyira formázható, szóval gyurmázni annyira nem jó, de állagra pont olyan sütitésztás, amit szaggatni lehet.
Hogy csináltad a só gyurmát?
mézeskalácsházikót is készülünk csinálni!
Kókuszreszelék, fr. drazsé, tojásos máz, a többi majd kiderül :)
Ügyesek vagytok!
Mi mézeskalácsra készülünk!
Ajándéknak Mikulásra is ilyet szánok, méghozzá úgy, hogy a közepébe nagy 4szöget vagy kör szaggatunk, picibaburól nyomtatunk ki képeket és azt "ragasztjuk" a hátuljára! Celofán, masni és kész is! Mikulást is kap mindenki azért, hogy Mikulás Mikulás legyen! :)