Ahány gyerek annyi apa (beszélgetés)
Na, megtaláltam! Jól tudod, Freinreisz néven született, és amikor színész lett, az első sikerfilm után Keleti Márton ajánlotta neki, hogy más nevet vegyen fel.
De jó, hogy megnéztem . Köszi :))
Ahány gyerek annyi apa
Ez nálunk is így van. ÉS?
Mindenkinek magánügye, hogy hány gyereket szül.
Én abnormálisnak tartom. Én nem szerettem volna úgy leélni az életemet és ugye ez a veszély màr nem is fenyeget, hogy én pl. két évtizeden keresztül folyamatosan terhes legyek, szüljek és szoptassak. Ez szerinted normális?????
Igen? Jó, hogy mondod. :))
És akkor Bujtor miért változtatta meg? Na nézd, ha nem szólsz.........de örülök, hogy szóltál :))
Fogalmunk se lehet, miért alakul így egyeseknél.
De nekem ilyenkor mindíg a Latinovts, Bujtor, Frenreisz-testvérek jutnak eszembe. :))
Jujj, mostanában láttam a tv-ben; 15 ( !! )gyerek!
És teljesen " normálisnak " néznek ki.
Hát ez még 1 apától is túlzás, nem? Itt is vallás....
Nincs is azzal baj, ha valakik már rég együtt vannak és még nincs gyerekük.
Mindenki maga tudja, hogy neki mi a jó és mindenki maga dönti el, hogy mikorra jut el odáig, hogy vágyik már egy gyerekre.
Én is szeretném ha a lányaim, nem 22 évesen szülnének, ahogy én.
Tesómék viszont idén lesz 20 éve, hogy együtt vannak. Kislányuk 7 éves a kisfiú pedig öt, tehát nekik is 13 év múlva lett meg az első és nem a sors, hanem ők akarták így.
Az esküvőjük pedig a megismerkedésük 18. évfordulóján, azaz két éve volt. :-)
További ajánlott fórumok:
- Schobert Norbi nem vállal 3. gyereket mert nincs annyi pénze
- Tudtátok, hogy ahány centi a kisgyerek 2 éves korában, pont a duplája lesz felnőttkorára?
- Kötelezhetik az apát arra, hogy adja el a házat, amelyben lakik, ha nem tud annyi gyerektartást fizetni, amennyit az exfeleség követel?
- Mennyi az annyi? Gyerektartás
- Volt már hogy annyira felidegesítettek a gyerekeid, hogy azt hitted elszakad a cérna és "agyonütöd" őket?
- Egyik ismerősöm mesélt egy édes süteményről, amit gyerekkorában evett. Annyi rémlik, hogy rímel a csalamádéra. Tudjátok mi lehet az?