Aggódom (beszélgetés)
Sziasztok,köszönöm mindenkinek aki írt,holnap lett volna eredmény,de ma a dokim hívott hogy szaladjak be minél hamarabb,kiderült hogy magas a cukrom :(
Ő ennél többet nem tudott mondani,pénteken megyek endokrinológushoz ő bizonnyal többet tud mondani, szerintem ez lehet a ciklus baj mögött is :(
Ha így lenne, fórumot nyitnék :D
Tudunk segíteni valamiben?
Vagy nem. Én is azt hittem én majd megérzem. Ja nem. 7 hetes voltam màr. Nálam a nem jött meg nem volt mérvadó mert eleve a fogantatás az utolsó (gyógyszerrel meghozott) mensi után kb 6 héttel történt, 9,5 év küzdelem, várakozás után. Tehát marhára nem számítottam rá hogy terhes lehetek csak úgy természetes úton. Tünetem meg semmi komoly nem volt. Egy két enyhébb aminél utána eszembe jutott hogy ja ez amiatt lehetett.
Igaz hogy eléggé túl stresszelem :(
Nem ķéne neked szexelni, ha ilyen éretlen vagy.
Igazad van,egy kismama érzi a babáját
Ha hat hónapos lenne,már ezer éve észrevette volna... ez a kérdés kiborító. Az első pillanatokban is lehet érezni,hogy más-állapotba kerülünk.
Köszönöm szépen🙏🏻
Szerdán megkapom a vérvétel eredményeket, március 3.-ra van időpontom a nőgyógyászhoz ☺️
Biztos, hogy nem vagy terhes :) ilyen esetben már leugrana a második csík a terhességi tesztről. Illetve egy terhességben a 6. Hónapban már szabályos erős rúgások vannak, nem simisimi :) szóval nyugi! Pco simán lehet, ha túlsúlyos vagy, ez magyarázná a rendszertelen menstruációt is. Nőgyógyászhoz menj!
Komolyan mondom nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek?! Inkább az utóbbit teszem:)
Jó hát persze az alapvető izgalom megvan,hisz ez volt az első gondolat
Igazad van,azt észre kellett volna vennem,meg hát akkor nem jött volna meg,meg a 2 tesztből 2 nem lehet hibás
Biztos, hogy nem vagy terhes, főleg nem 6 hónapos..
Igen, megjött januárban,2 tesztem lett negatív jan 12.,17.-én
És időpontot kérni voltam a dokitól,ő annyit mondott hormon zavar,ma csinált vérvételt
Ezt nem hiszem el!!
Te írtad pár hónapja sorba a fórumokat, hogy megjött, voltál dokinál tesztek negatívak, de tuti hogy terhes vagy!?
Akkor most minek írtad ki?
Nem aggódtam mert megvolt szeptemberben
Jesszusom, hány éves vagy.?
Vannak itt fura dolgok... :/
Szerintem te rohadtul nem aggódsz, ha 6 hónap után mindössze egy háziorvosig jutottál, meg egy fórumkiírásig... Gyógytea a patikából kihagyott menzeszre? Szent isten...
Ha 6 hónapos terhes lennél tudnál róla.
Ha ekkora stresszel jár a szex, akkor ne csináld! Nem vagy még érett rá és mint kiderült nincs semmi ismereted a témában.
"mert szerinte egy kis fogyókúra és jó lesz"
Gondolom szerinted sem ártana, nem?
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Édesanyám beteg, aggódom - Tanácsokat szeretnék kérni
- Amiatt aggódom, hogy a fiam felhasználja az elektronikus...
- Első babámat várom és aggódom
- A védőnő magas vérnyomást mér, itthon normális értékeket mérek, az eddigi leleteim rendben vannak. Jogosan aggódom?
- Eltünt két hete a vemhes cicám. Azt mondják elment szülni, majd előkerül, de én aggódom, hogy nem így lesz. Vajon elő kerül?