Édesanyám beteg, aggódom - Tanácsokat szeretnék kérni (beszélgetés)
Ha az orvosnak fogalma sincs mi baja lehet anyukádnak,akkor küldje további vizsgálatokra.
CT, MRI vizsgálatokat kellene kérnie, pláne hogy ilyen magas eltérések vannak a leletében.
Nem tudnál beszélni az orvosával?
Tegnap hazaengedtek anyumat.
A papirjan atipusos tudogyulladas van, enyhe gyulladas a gyomorban, reflux - de utobbi ketto mar regota fennall.
CRP 120, sullyedes 88, ennyi elteres van a verkepben, de ha minden igaz, a CRP normalizalodott.
Az antibiotikumot tegnap leallitottak, vasat kell szednie.
November elejen kell visszamenni a gasztro eredmenyeert, mert 3 helyrol is vettek mintat, a spiraljat jovo heten le kell vetetnie - gondolom proba szerencse alapon. :/
Az orvosnak fogalma sincs mi baja anyumnak. Meg mindig hurutosan kohog, nagyon faradt, testhomerseklete 37, vagyis mar magasabb, mint a korhazban volt (ott 2 orankent mertek, 36 es 36.5 kozt volt).
Nincs laza napok ota, meg hoemelkedes sem. A kiutesek nem multak el, azok inkabb varas pattanasokra hasonlitanak, tehat kell ido, mire eltunnek.
Reggeli vervetelbol a sullyedes magas lett (88), de szerintem az orvosnak fogalma sincs, hogy mi baja anyumnak. Azt mondta, ha jo lesz a tukrozes eredmenye, mehet haza. Hat remek.
Nem engedik meg haza.
Holnap gyomortukrozes, es vastagbeltukrozest is kilatasba helyeztek. :(((
Allitasa szerint megkerdezte, de az orvos azt mondta, hogy nem volt meg ideje atnezni a leleteit.
Azt sem tudom, hogy a vervizsgalat eredmenye elkeszult-e mar.
Talan majd hetfon. Ha akkor sem tortenik semmi, addig fogom hivogatni oket, mig nem tudok az orvossal beszelni.
Van egy rakat papir, amit anya nem nezett at, tehat barmi lehet rajta.
Miota nincs laza, ejjel-nappal izzad, de foleg ejjel. :/
Koszonom mindenkinek a tanacsokat, tamogatast, jeleket! Sokat jelent szamomra.
Anyum ma mar haza akart menni, de nem engedtek. En nem is banom. Az a biztos, ha marad meg par napot.
Ha lesz eredmeny, mindenkepp megirom.
Na ezek jó hírek.
Ha megkapja a papírjait és kiderül, hogy milyen betegséget diagnosztizáltak, azért azt majd írd meg, kíváncsi vagyok.
Most beszeltem vele, jol erzi magat! :)
Mar hoemelkedese se nagyon van, a feher foltok eltuntek, es a kiutesek is huzodnak vissza.
Reggel jon az orvosa, beszelni fog vele, hogy mi a helyzet, hatha vegre kiderul milyen gyogyszereket kapott, es miert.
Most mar oromomben sirtam! :D
Valtozas annyi van, hogy kicsit jobb a kozerzete, tobbszor ehes, es 38.1-nel nem ment mar magasabbra a testhomerseklete.
Viszont ma este nem kapott a titokzatos antibiotikumbol, hanem csak egy feher kis bogyot kellett bevennie, olyat, mint a legelejen.
Ki erti ezt...
Ma amig varakozott a borgyogyaszatnal, gyorsan megnezte a papirjait, bronchopneumonia, es febrilis volt rairva. Leukemia sehol. Szegeny tenyleg felreerthetett valamit.
En meg majdnem agyverzest kaptam itt kinomban.
Jó hírek, igazán örülök!
Megnyugtatóbb lenne azért a számodra, ha ismernéd a laboreredményt, mert az orvos fontosnak tartotta a vérvételt este, nem akart várni reggelig.
Ne szemérmeskedj, ez esetben semmi helye, ha betegségről van szó, és információt akarsz.
Illetve hát a laboreredményen kívül az iránydiagnózist is kéne hallanod az orvostól.
Úgy látszik, hat az antibiotikum :)
Telefonaltam a korhazba, atkapcsoltak a belgyogyaszatra, de nem vettek fel. Megprobaltam ujra, hiaba. Harmadjara mar nem volt pofam kerni.
Viszont kozben beszeltem anyummal, es meg tudta mondani az orvosa nevet.
Valoszinuleg azert nem vettek fel a telefont az osztalyon, mert meghalt a mellette levo agyon fekvo neni. Pedig este meg olyan jokedvu volt, hallottam a telefonalas kozben.
Anyunak mar csak hoemelkedese van, lazcsillapitot tegnap este ota nem is kapott, csak a titokzatos antibiotikumot szedi.
Mondta, hogy megy a hutohoz, vesz ki sutit, es eszik. :) Ennek nagyon orulok. Megnyugtato, hogy az orvosa nem csak belgyogyasz, hanem gasztroenterologus is - igy a mar meglevo problemat is tudja kezelni, vagy legalabbis figyelembe veszi a terapia soran.
Most azon izgulok, hogy estere mar ne legyen rosszabbul.
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Osszunk meg egymással jó tanácsokat, kezelési technikákat a Psoriasis vulgaris (pikkelysömör) betegségben szenvedők segítségére.
- Aggódom húgom miatt. Beteg,a sürgősségin van jelenleg....