Halálra aggódom magam bármi baja van a kutyámnak, vagy ha... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pont ezt érzem a macskámmal kapcsolatban, jó azért tudok aludni, de nagyon tudok aggódni érte. És vannak gyerekeim is, értük is aggódom, ha betegek/egyéb problémáik vannak.
Mégsem vagyok paramami, mert az élet minden területén megbízom bennünk, tudom, hogy meg tudják oldani az adott helyzeteket.
Szóval megértelek.:)
Panziója válogatja.
Van ,ahol kamerán láthatja a gazdi éppen mit csinál a kutya.
Néhol beszoktatás van.
Àrban és minőségben különbségek is lehetnek.
Ahol volt Prézli ,nem csak panzió,hanem napközi és kiképző is.
Korrekt.
Életben tartották,ami a legfontosabb.
Ettől függetlenül nagyon nehéz ezt elviselni a gazdinak,a kutyáknak sokkal könnyebb.
A kakivizsgálat nekem is rendesen berögzült. Az én kutyámnak volt egy hosszabb, néha véres hasmenéses időszaka pici korában, nehezen jött helyre, mert az első orvos félrekezelte.
Emlékszem, az egyik ismerősöm totálisan ki volt akadva, hogy centinként analizáltam a kutyakakit 😂
Annyira féltettem akkor, hogy a mai napig minden reggel akaratlanul is félve megyek ki összeszedni a kis csomagját.
Egyébként a panziók mennyire tartják a kapcsolatot a gazdával, míg náluk van a kutya?
Hogy mi a beteges és mi az ami nem,nem hiszem hogy neked kell eldöntened.
Ismered azt a szót ,hogy szerintem?
Használd!
Szerintem beteges ,szerintem stb...
Ez a vélemény,nem kinyilatkoztatás .
Te én vagyok 😉
Dettó.
Most töltött hat napot a panzióba és én végig nyávogtam ezt az időt.(elutazunk és ez volt a megfelelő megoldás)
Ha a k@ki nem megfelelő állagú és színű,kivagyok teljesen,hogy miért ??
Naplót vezeték róla , minden fontosabb eseményt jegyzék.
Gyerek nincs (jobb is így )
Én is ilyen vagyok sajnos :(
Nekem egy cicám volt, ha nem úgy viselkedett, mint általában, már aggódtam érte. Az utolsó pár hónapban majdnem napi szinten kellett állatorvoshoz vinni. Soha többé nem akarom azt az aggódást, féltést végigcsinálni, így többé nem lesz állatom. Gyerekem viszont van kettő is. Értük is sokat aggódtam/aggódom, de ők legalább el tudják mondani, hol fáj vagy mi bajuk van, így egy picivel könnyebb.
Remélem, minden rendben lesz a kutyusoddal!
Beteges gondolat.
Pont az a baj, hogy nincs gyereked, akkor érte aggódnál.
További ajánlott fórumok:
- Milyen nevet adjak a kutyámnak?
- A kutyámnak daganata van! Már elfakadt. Mi a teendő? Volt már valaki ilyen helyzetben?
- A kutyámnak szorulása van, már voltunk orvosnál de most sem javul, mit lehet tenni?
- A kutyámnak hasmenése van és nem tud lábra állni, mi lehet ez?