Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Áfonyás almaleves recept

Áfonyás almaleves recept

Az Áfonyás almaleves hozzávalói:
5 db alma
20 dkg áfonya
3 db fahéj
1 csipet szegfűszeg
2 db vanília
3 ek átszitált liszt
1 dl tejszín
2 dl fehérbor
2 tasak vaníliás cukor
10 dkg cukor


Az Áfonyás almaleves elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk és kockára vágjuk. Hideg vízben felrakjuk főni, a cukorral és a fűszerekkel. Ha az alma megpuhult, beleszórjuk az áfonyát és behabarjuk. Kevés fehérbort adunk hozzá és a maradék tejszínt is belekeverjük. Hidegen tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Áfonyás almaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook